BUSCADOR

Primera passejada guiada per la terra del Préssec d’Ordal

Primera passejada guiada per la terra del Préssec d’Ordal

Turisme Subirats enceta la nova temporada de passejades per la Terra del Préssec d’Ordal. Durant els pròxims mesos us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats. El Préssec d’Ordal, conreat a Subirats, és un dels productes de més qualitat amb què compta el municipi.

Descobreix tot el que fa referència al Préssec d’Ordal, des del conreu dels presseguers fins a l’aclarida i la collita del fruit. A partir del mes de març i fins al juny, podreu gaudir d’un seguit de sortides al voltant d’aquest fruit tan gustós. La primera sortida, Temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal, serà aquest diumenge 11 de març. La segona sortida, L’aclarida a la terra del Préssec, serà el 29 d’abril; i la tercera i última sortida, En temps de collita, serà durant la inauguració del 13è Mercat del Préssec d’Ordal, al mes de juny.

L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels Costers d’Ordal. El seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi de Subirats.

Informació i reserves per la primera sortida

Dia:                               Diumenge, 11 de març de 2018
Hora de sortida:         10.30 hores
Punt d’inici:                 Escultura del Préssec d’Ordal – Plaça Subirats (Sant Pau d’Ordal)
Preu amb guia:           3€ (12 anys visita gratuïta)
Durada de l’activitat: 1 hora i mitja aproximadament.
Recorregut:                 4,5 quilòmetres (es recomana portar calçat adient)

Pots fer la teva reserva a través de l’Oficina de Turisme de Subirats. c/e:  info@turismesubirats.cat i/o el mateix dia de la passejada davant l’escultura del Préssec d’Ordal.

Més detalls a www.turismesubirats.catX