BUSCADOR

17 de juliol, 1r concert del Festival Música a les vinyes

17 de juliol, 1r concert del Festival Música a les vinyes

El pròxim dissabte 17 de juliol a les 22:30h, Carola Ortiz presenta al poble medieval de Torre-ramona l’espectacle “Pecata Beata”; el seu tercer àlbum com a compositora. En aquest nou treball, ha musicat un recull de poesia catalana d’autores com Anna Gual, Maria Mercè Marçal, Mercè Rodoreda i Montserrat Abelló, entre d’altres, en que la dona, la seva història, el seu imaginari, els seus mites, llegendes i la seva sensualitat són els motius centrals.

A dos quarts d’onze viu una nit màgica a Subirats amb una proposta musical que és tot un homenatge i un exercici de memòria a la figura de la dona a través del temps. Un univers sonor ple d’emocions i sentiments com el somni d’una nit d’estiu. Carola Ortiz, cantant, clarinetista i compositora es complementa a la perfecció amb la guitarra de Bartolomeo Barenghi, l’elegància del violoncel de la Sandrine Robilliard, l’harmonia del contrabaix de Pau Lligadas i el ritme de les percussions de Marcelo Woloski.

Enguany seguint les mesures anticovid aprovades en els darrers dies, la divuitena edició del festival es durà a terme amb totes les mesures de seguretat vigents, i en finalitzar els concerts no es realitzarà el tradicional maridatge de Préssec d’Ordal i cava. En el marc del festival sí que s’engloba l’exposició temporal de la pintora de Subirats, Cathrine Bergsrud que exposarà en el seu espai obres seves i de l’artista convidat Josep Massana.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació: www.turismesubirats.cat/festival-musica-a-les-vinyes

Venda d’entrades: www.penedesturisme.cat/ca/xviii-festival-de-musica-les-vinyes

 

 

 

 

 X