BUSCADOR

Primer concert del 19è Festival Música a les vinyes

Primer concert del 19è Festival Música a les vinyes

El pròxim dissabte 23 de juliol a les 22:30h, Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, portaran el millor jazz al poble medieval de Torre-ramona (Subirats).

La proposta musical “Tres x Tres” és un concert creat expressament pel Festival de Música a les vinyes. Neix de la unió de tres músics singulars, que sota la tradició del jazz comparteixen influències i sensibilitats a partir d’un diàleg respectuós i generós, creant un so únic i irrepetible. Els mestres del ritme Manel Fortià i Marc Miralta, melòdics i explosius, formen la secció rítmica més sol·licitada del moment i es complementen a la perfecció amb l’exuberància i elegància del piano de Xavi Torres. Tot un luxe per gaudir d’una nit màgica.

Abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud: L’heretat dels mites Greco-Romans. I després de l’actuació, davant la Confraria del Cava Sant Sadurní,  els assistents degustaran el tradicional maridatge de cava elaborat a Subirats i Préssec d’Ordal.

Venda d’entrades al web entrapòlis.com. En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

 

 X