BUSCADOR

Presentació de les Rutes Enoculturals de Subirats

Presentació de les Rutes Enoculturals de Subirats

El diumenge 13 de maig a les 12.30 hores hi haurà la presentació pública de les Rutes Enoculturals de Subirats que desenvolupa el Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPvi) amb la Universitat Politècnica de Catalunya, i promogut per l’Ajuntament de Subirats.

La presentació anirà a càrrec del coordinador del projecte i president del CEPvi, Miquel Vidal, i es farà en el marc de la Festa del Medi Ambient de Subirats, al poble de Lavern. Per conèixer el pla pilot de les rutes i assistir a la presentació s’haurà de dirigir a l’estand de la fira destinat a la promoció de les Rutes Enoculturals, al costat de l’estand de l’Ajuntament de Subirats.

L’objectiu d’aquesta sessió informativa i presentació és explicar el pla pilot del projecte amb els nous recorreguts de les Rutes Vitivinícoles de Subirats: de l’ Aigua, del Mirador i de la Pedra. Camins per a tothom que uneixen la cultura del patrimoni, la bellesa del paisatge de la vinya, els miradors i els seus valors socials i econòmics.

El projecte es desenvolupa durant l’any en curs pel Centre d’ Estudis del Paisatge Vitivinícola mitjançant l’equip pluridisciplinari coordinat per l’arquitecte Miquel Vidal  amb la col•laboració dels serveis de turisme de l’Ajuntament de Subirats.

Per a ampliar la informació facilitem les dades de contacte de l’Oficina de Turisme de Subirats: c/e  info@turismesubirats.cat –  telèfon: 93 899 34 99.X