BUSCADOR

Presentació a Ordal de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, itinerari de la Pedra

Presentació a Ordal de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, itinerari de la Pedra

Aporta el teu coneixement i opina. Subirats té molt per dir. Fem camí, fem Subirats entre tots.

El Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola juntament amb l’Ajuntament de Subirats estan desenvolupant el projecte Subirats Vinya Via. Itineraris d’identitat i vivències, amb els nous recorreguts de les Rutes Vitivinícoles de Subirats: de l’ Aigua, del Mirador i de la Pedra. Camins per a tothom que uneixen la cultura del patrimoni, la bellesa del paisatge de la vinya i els seus valors socials i econòmics, actius importants pel desenvolupament.

Vine a la primera presentació que es fa el divendres 23 de març a partir de les 19.30h. en el recentment inaugurat espai SubiJove d’Ordal. Miquel Vidal, coordinador del projecte i president del CEPvi, presenta l’itinerari de la Pedra un recorregut que transcorre per Ordal i Sant Pau d’Ordal.

L’objectiu d’aquesta sessió informativa a Ordal és recollir el coneixement popular i opinió dels veïns i veïnes dels traçats dels diferents espais de l’entorn de la ruta, i conèixer els camins menors, sensibles a ser inclosos en aquesta ruta, així com les tradicions que hi són relacionades. L’itinerari busca remarcar el valor del paisatge i la cultura de la pedra seca, les barraques, els marges i els forns de calç, entre altres elements.

El projecte “Subirats Vinya Via. Itineraris d’Identitat i Vivències de l’Aigua, del Mirador i de la Pedra”, es desenvolupa durant l’any en curs pel Centre d’ Estudis del Paisatge Vitivinícola mitjançant l’equip pluridisciplinari coordinat per l’arquitecte Miquel Vidal  amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de Subirats.

En els mesos d’abril i maig de 2018, l’Ajuntament de Subirats té previst realitzar dues sessions informatives més, una a Sant Pau d’Ordal i l’altra a Lavern.

Per tal d’ampliar la informació o inscriure-us a la presentació, podeu enviar un correu a l’Oficina de Turisme de Subirats. c/e  info@turismesubirats.cat o bé trucar al telèfon 93 899 34 99.X