BUSCADOR

Presentació del 19è Festival Música a les vinyes

Presentació del 19è Festival Música a les vinyes

El Celler Carol Vallès acull el divendres 17 de juny la presentació del Festival Música a les vinyes amb un concert amb Carolina Alabau i Èlia Bastida que presenten el seu nou àlbum, Meraki. L’acte començarà a les 20 hores amb una visita al celler i continuarà amb la presentació del festival i l’actuació musical. En acabar el concert s’oferirà un maridatge Carol Vallès acompanyat amb Préssec d’Ordal.

Meraki és una paraula grega que significa fer alguna cosa des de l’ànima, amb amor i creativitat. Això és el que transmeten a l’escenari la cantant i pianista Carolina Alabau (Quartet Melt) i la violinista i també cantant Èlia Bastida (Sant Andreu Jazz Band). Meraki és un recull de composicions pròpies i de versions de cançons tradicionals, música mediterrània, música brasilera, bossa nova i jazz. Podrem escoltar des de Corrandes d’exili a The Sound of Silence, passant per Mar e Lua o temes propis com Something New i Aquela Melodia.

Celler Carol Vallès es troba en un entorn entre vinyes a la finca de Can Parellada, situada al municipi de Subirats, el celler abasta una petita extensió de 13 hectàrees en la qual la família conrea vinyes de les varietats autòctones de la zona. Actualment, totes les vinyes ja es conreen de forma ecològica i sostenible posant la cura per l’entorn com un dels eixos principals dels valors del celler.

L’acte de presentació té un aforament limitat a 120 úniques places. Les entrades i abonaments dels concerts ja estan a la venda online i el dia del concert s’habilitarà un punt de venda a taquilla, en cas que quedin entrades disponibles. Més informació al  web www.turismesubirats.cat i xarxes socials.

L’Ajuntament de Subirats organitza la presentació del XIX Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col•laboració de Celler Carol Vallès i  l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal.

Programació 19è Festival Música a les vinyes

El primer dels dos concerts que es faran a Torre-ramona serà el dissabte 23 de juliol, dins del recinte emmurallat del Palau Gralla, amb un concert creat expressament pel festival amb els artistes Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, que portaran a l’escenari la proposta musical “Tres x Tres”.

El segon concert serà el dissabte 30 de juliol, amb la Cobla Marinada, Pere Martínez, Vicens Martín i David Domínguez que portaran als escenaris del festival l’espectacle “Llum”, un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles.

Com a novetat d’enguany, abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud: L’heretat dels mites Greco-Romans. I després de les actuacions els assistents degustaran cava elaborat a Subirats amb Préssec d’Ordal. El tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní es recupera després de dos anys de no celebrar-se per la Covid-19.

 

 

 

 X