BUSCADOR

ÚLTIMES PLACES – Portes Obertes Jaciment Ibèric 6 de novembre

ÚLTIMES PLACES – Portes Obertes Jaciment Ibèric 6 de novembre

Els objectius d’aquesta intervenció arqueològica s’han centrat en l’excavació d’un dels dos àmbits que conformen la torre defensiva geminada de la muralla i en l’obertura i la delimitació arqueològiques de la zona interna de la fortificació, on s’han identificat diversos recintes de grans dimensions.

Vine a descobrir els resultats d’aquestes excavacions!

El proper dissabte dia 6 de novembre de les 10 a les 12 hores es duran a terme visites guiades de caràcter gratuït al jaciment i els seus entorns. Hi haurà un espai d’aparcament al mateix espai del Jaciment.

S’establiran diversos torns i cada visita durarà aproximadament una hora en la que els paleontòlegs que dirigeixen l’actual campanya explicaran diversos aspectes sobre la fauna, el clima i la formació del jaciment. Es podrà visitar la zona que actualment es troba en excavació i també veure alguns dels fòssils recuperats en aquesta campanya així com rèpliques de material recuperat a les intervencions dels anys 90.

Per poder assistir-hi caldrà inscriure’s omplint el formulari que trobareu al següent enllaç https://forms.gle/Aptf4xaCphJuJm2u7  Us hi esperem!

Ubicació del jaciment: https://goo.gl/maps/L6FA363vbN1gZSpXA

 X