BUSCADOR

Per Sant Valentí… regala una Experiència de Proximitat a Subirats!

Per Sant Valentí… regala una Experiència de Proximitat a Subirats!

El proper 16 de febrer l’empresa de Subirats Vicicling, especialitzada en rutes vitivinícoles pel Penedès, us convida a gaudir d’una activitat que combina dos dels productes més típics de la comarca com són el vi i l’oli. Tasta’ls entre vinyes i coneix de primera mà com s’elaboren!

En el marc de les noves activitats trimestrals, Vicicling sorprèn aquest mes de febrer amb una experiència pensada per a tots els públics. La jornada començarà amb una visita a un petit productor d’oli de Subirats, on s’explicarà el procés d’elaboració d’aquest ‘or líquid’, seguit d’un esmorzar de pagès entre oliveres.

Tot seguit, el grup s’endinsarà entre les vinyes per conèixer les feines vinícoles més importants que es realitzen durant aquesta època de l’any de cara a la collita 2013, de la mà d’un expert del sector i director de Vicicling.

A continuació, es visitarà el celler familiar Fèlix Massana Ràfols, ubicat a Sant Pau d’Ordal (Subirats): un apassionant recorregut per conèixer el procés de l’elaboració del vi, acompanyat d’un maridatge de vins i formatges. Ben entrada l’hora de dinar, una fondue entre les velles bótes del celler, liderada per un sommelier, acabarà d’arrodonir la jornada.

Caves Fèlix Massana Ràfols (4)

Sorprèn o deixa’t sorprendre amb aquesta experiència per a tots els sentits!

Places limitades. Reserva-les abans del proper dimecres 13 de febrer!

Reserves:
Albert Massana
info@vicicling.com
649 273 332
www.vicicling.com

A continuació teniu tota la informació de la proposta de Vicicling:

Us hi esperem a Subirats!X