BUSCADOR

Ruta Torre-ramona “sorprenent i misteriosa”

Ruta Torre-ramona “sorprenent i misteriosa”

El diumenge 09 d’octubre Subirats participa en les Jornades Europees del Patrimoni, la manifestació cultural participativa més important d’Europa amb relació al patrimoni. Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. Per aquest 2022, sota el lema “Patrimoni sostenible” proposat pel Consell d’Europa, les Jornades Europees de Patrimoni conviden a explorar i reflexionar al voltant de la sostenibilitat del nostre patrimoni. Una proposta que ens porta a reflexionar sobre la protecció del nostre patrimoni (material, immaterial i natural) i a explorar l’ús dels recursos en relació amb la seva preservació, en un context marcat pel canvi climàtic. Ens convida a explorar el paper del patrimoni cultural en un futur sostenible.

A Subirats us convidem a viure l’experiència Torre-ramona sorprenent i misteriosa, una ruta per conèixer un dels nuclis històrics més desconeguts del Penedès. L’activitat es desenvolupa al nucli medieval de Torre-ramona, on un guia local us acompanyarà a visitar la torrota d’en Pasteres, l’església romànica de Sant Joan Sesrovires i el seu cementiri, el pati interior del  Palau Gralla, i la seu de la Confraria del Cava Sant Sadurní, en acabar s’ofereix una copa de cava a tots els assistents.

Informació addicional

  • Data sortida: Diumenge 09 d’octubre de 2022
  • Horari visites: A les 10 hores, i a les 12 hores.
  • Lloc de trobada: Torre-ramona (davant la Confraria del Cava)
  • Coordenades: 41.4208722, 1.819922
  • Preu de l’activitat: Gratuïta. Places limitades. Cal reserva prèvia.
  • Dificultat: Baixa. Es recomana portar calçat còmode.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que té lloc ininterrompudament a Catalunya des del 1991. Són considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al correu electrònic info@turismesubirats.cat

 

 

 X