BUSCADOR

Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

Passejades per la Terra del Préssec d’Ordal

L’Oficina de Turisme de Subirats i la Puput, Aula de Natura de Subirats, a través de Vinimundus, empresa d’activitats enoturístiques situada a Can Rossell (Subirats) encetà una nova temporada de passejades per la terra del Préssec d’Ordal.

Durant els mesos vinents us convidem a gaudir de l’arbre fruiter per excel·lència de Subirats, organitzarem caminades guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

La primera sortida de l’any serà, aquest pròxim dissabte 11 de març amb el títol: Temps de floració a la terra del Préssec d’Ordal, a les que li seguiran: L’aclarida a la terra del Préssec el 29 d’abril; L’esplendor de la primavera als boscos de Subirats el 21 de maig; i La passejada en temps de collita durant la inauguració del 12è Mercat del Préssec d’Ordal al juny.

L’esplendor dels camps de presseguers florits és d’una bellesa excepcional, un espectacle que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels costers d’Ordal. El seu color i la seva olor, donaran la benvinguda al visitant, on gaudiran d’un paisatge diferent i molt característic del municipi de Subirats.

La passejada per contemplar l’espectacle de la florida dels presseguers és d’agradable realització i poca complexitat. A banda, els visitants descobriran els marges i barraques de pedra seca, un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalaris.

Lloc de la primera trobada

Hora de sortida: 10:30 hores.

Punt d’inici: Escultura del Préssec d’Ordal a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal

Preu: 5€: Inclou visita guiada i ampolla d’aigua. (12 anys visita gratuïta)

Durada de l’activitat: 2 hores – Recorregut: 4,5 quilòmetres

Es recomana portar calçat adient i/o gorra.

Reserves

Fes la teva reserva a través de l’Oficina de Turisme de Subirats o compra la teva experiència a www.enoturismepenedes.cat – Codi: PA-08-6220

Més informació

Oficina de Turisme de Subirats: Tel. 93 899 34 99 – info@turismesubirats.catwww.turismesubirats.cat – App. Subirats Rural ExperienceX