BUSCADOR

Passejades per la capital de la vinya en temps de verema

Passejades per la capital de la vinya en temps de verema

L’Oficina de Turisme us proposa una nova passejada per viure el paisatge vinícola de Subirats. L’inici de la verema és una bona època per visitar el municipi i contemplar el paisatge de la vinya, conèixer els treballs del camp i descobrir les varietats que es cultiven al Penedès.

“Passejada per la capital de la vinya en època de verema” ofereix un recorregut guiat per un tram de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, l’itinerari del Mirador i de l’Aigua, entre l’Oficina de Turisme i el Miravinya La Bardera.

El recorregut té una distància de sis quilòmetres i és d’agradable realització i poca complexitat, pensada per gaudir en família i amics. Durant la passejada es podrà descobrir els secrets que els pagesos de Subirats han guardat durant tants anys, així com les singularitats de les masies que trobarem durant la ruta.

La passejada s’inicia a l’estació de tren de Lavern, des d’on es pot arribar en tren o en cotxe, i finalitza a l’Oficina de Turisme amb una degustació d’una copa de cava.

Informació addicional

Dates: Dissabtes 08 i 22 de setembre.

Hora: Inici a les 11 hores. (durada 2 hores i mitja)

 

Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Subirats ubicada a l’estació de tren Lavern-Subirats

Preu: 4 euros (inclou guia local i degustació d’una copa de cava) Infants fins a 12 anys no paguen. A disposició entrada amb descompte per a col·lectius.

Més informació i reserves a l’Oficina de Turisme de Subirats. info@turismesubirats.cat – 93 899 34 99X