BUSCADOR

Obres amb afectacions als horaris de Rodalies entre el 25 juliol i el 15 novembre

Obres amb afectacions als horaris de Rodalies entre el 25 juliol i el 15 novembre

Les actuacions que Adif executarà durant els propers mesos a la infraestructura ferroviària comportaran importants afectacions en el conjunt del servei de Rodalies de Catalunya.

Renfe i la Generalitat de Catalunya han treballat per dissenyar la millor oferta possible que garanteixi la mobilitat dels ciutadans en aquest període.

 

Obres Corredor Mediterrani. R4 – R1 – R2

Entre el 25 de juliol i el 15 de novembre les obres que Adif executarà en diferents punts de la xarxa relacionades amb la futura infraestructura del Corredor Mediterrani comportarà importants afectacions al servei de Rodalies, principalment a la línia R4 i de forma indirecta als serveis de la línia R2 i R1 al tram Molins de Rei – L’Hospitalet de Llobregat.

Les obres que es duran a terme al túnel de Martorell obligaran a interrompre el servei ferroviari entre Martorell i Sant Sadurní d’Anoia. Per garantir la mobilitat dels ciutadans s’establirà un servei alternatiu per carretera entre aquestes estacions. El dispositiu comptarà amb personal d’informació i atenció al client que es distribuiran a Martorell, Sant Sadurní i Gelida.

Altres actuacions a la part sud de la línia provocaran la reducció del servei a un tren per hora i sentit entre Sant Vicenç de Calders i Sant Sadurní d’Anoia

D’aquesta manera en el període esmentat el servei de la línia R4 es prestarà d’aquesta manera.

R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa)

  • Sant Vicenç de Calders – Sant Sadurní: 1 tren per hora i sentit
  • Sant Sadurní – Martorell: Servei alternatiu per carretera
  • Martorell – Manresa: Servei habitual

D’altra banda aquestes obres d’Adif provoquen afectacions als trens de la línia R1 amb origen o destinació Molins de Rei que durant el període d’actuacions iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a L’Hospitalet de Llobregat. Els viatgers del trajecte L’Hospitalet disposen dels trens de la línia R4 de Rodalies de Catalunya

Finalment, l’obligat desviament dels trens de mercaderies per la línia de la costa i la utilització del túnel del Gornal per encaminar-se fins Castellbisbal afecta els serveis de la línia R2 amb una reducció  de la seva oferta ja que queda reduïda la capacitat de la infraestructura.

Podeu consultar els horaris aqui.

 X