BUSCADOR

Reobertura de la deixalleria municipal per a tots els usuaris

Reobertura de la deixalleria municipal per a tots els usuaris

A partir de dissabte 9 de maig la deixalleria municipal de Subirats reobre de nou les seves portes perquè en puguin fer ús els usuaris domèstics.

 Els treballadors i les persones que en facin ús hauran de complir unes estrictes mesures de seguretat i d’higiene per tal de prevenir la propagació de la Covid-19.

Aquestes instal·lacions especialitzades per a la gestió de residus, que havien restringit la seva activitat degut a la crisi sanitària de la Covid-19, tornaran a prestar servei als veïns i veïnes dels ajuntaments de l’Alt Penedès i el Garraf aquest mes de maig, en el marc de la fase inicial del procés de desconfinament.

L’horari de la deixalleria de Subirats serà l’habitual, els dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h i els dissabtes de 9 a 14 h.

En podran fer ús tant els usuaris domèstics com els usuaris procedents d’activitats econòmiques, si bé aquests darrers ja hi podien accedir des del passat 16 d’abril.

Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i seguir les mesures de seguretat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris així com dels treballadors:

  • Dins de la deixalleria només podran accedir-hi dos usuaris alhora.
  • Caldrà mantenir una distància de seguretat mínima de dos metres entre usuaris i respecte el personal de la instal·lació.
  • Es recomana utilitzar guants i mascareta de protecció.
  • Les persones usuàries hauran de dipositar els residus al lloc indicat seguint les instruccions del personal de la deixalleria.

 

 X