BUSCADOR

Obertes les inscripcions per participar a la Festa de la Gent Gran

Obertes les inscripcions per participar a la Festa de la Gent Gran

Des de la Regidoria de Gent Gran està preparant les activitats per a celebrar novament la Festa de la Gent Gran el proper diumenge dia 7 d’abril. Com es habitual, l’Ajuntament convida a les persones empadronades a Subirats que fan 70 anys enguany i les més grans (nascudes l’any 1949 o abans); també hi podran assistir altres persones grans i les parelles i els acompanyants dels convidats, encara que tinguin menys de 70 anys, si es fan càrrec del cost de l’activitat. Totes aquelles persones que es vulguin inscriure a les activitats de la Festa de la Gent Gran hauran de trucar a l’Ajuntament per fer-ho abans del dia 20 de març.

Con a les darreres celebracions d’aquesta festa, l’Ajuntament convidarà als assistents a un dinar, que aquest any 2019 es celebrarà a la Torre de Can Parellada d’Ordal, on es duran a terme una sèrie d’activitats, que començaran a les 12 del migdia.

Es posarà a disposició dels assistents el transport per a desplaçar-se, si ho necessiten, i si algun convidat necessita transport adaptat també es proporcionarà. Tota aquesta informació s’ha de donar a l’Ajuntament en el moment de fer la inscripció.

 

 X