BUSCADOR

Nou Mapa Turístic de Subirats Capital de la Vinya

Nou Mapa Turístic de Subirats Capital de la Vinya

Imatge de portada del Mapa Turístic de #Subirats #CapitaldelaVinya #cicloturisme #enoturisme #Penedès

S’ha editat un nou mapa turístic de Subirats a càrrec del Patronat de Turisme de Subirats i l’empresa Turismedia. Com en edicions anteriors continua com a eina per potenciar l’Enoturisme amb un detallat mapa de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, al qual s’ha afegit la Ronda d’Ordal. Inclou una nova portada per destacar el cicloturisme entre vinyes durant tot l’any. En aquesta publicació també es pot trobar informació turística general de Subirats, amb l’oferta de restaurants, allotjaments, caves i cellers de Subirats i el seu entorn, així com els principals esdeveniments que es realitzen al municipi com el Mercat del Préssec d’Ordal, el Festival de Música a les Vinyes o les diferents festes populars. També són destacats espais d’interès com el Museu d’Esperanto de Subirats, el Castell de Subirats o l’Aula de Natura de Subirats. Com és habitual la nova edició ha servit per afegir nous establiments i llocs d’interès sorgits a Subirats i millorar el seu contingut informatiu. Aquest mapa turístic és el principal material promocional que es dóna als visitants a l’Oficina de Turisme de Subirats, tant a l’Estació Vitivinícola de Lavern com a la Caseta de Fusta de Sant Pau d’Ordal, i als diversos punts d’informació turística repartits pel municipi. També està disponible a altres oficines de turisme del Penedès i Catalunya, i es pot descarregar la versió electrònica mitjançant la pàgina web. Tot i així la millor eina de difusió de la Capital de la Vinya és la seva pàgina web http://www.turismesubirats.cat, que supera les 3.500 visites mensuals, i els diferents perfils presents a les xarxes socials com twitter i facebook, entre d’altres.

A continuació podeu consultar i descarregar la versió impresa del Mapa Turístic de Subirats.

Recentment es va realitzar la renovació de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, amb nous cartells divulgatius que tenen la capacitat d’informar amb realitat augmentada als visitants. Aquesta novetat a les senyalitzacions, a les qual també es va procedir a una revisió dels seus continguts, permet interactuar mitjançant l’aplicació per a smartphones o telèfons mòbils intel·ligents Layar. D’aquesta manera es pot obtenir més informació sobre el terreny, doncs en temps real es despleguen, a les pantalles dels mòbils que enfoquen a la innovadora placa, uns botons sobre la imatge per reproduir vídeos sobre enoturisme i el municipi de Subirats, conèixer el paisatge amb fotografies de l’indret en altres estacions de l’any i accedir a fonts d’informació web, twitter i facebook, enviar un e-mail o trucar-hi a l’Oficina de Turisme de Subirats amb un sol clic. També consta de codis bidimensional QR per facilitar l’accés a més informació personalitzada al web de Turisme de Subirats http://www.turismesubirats.cat.

Macabeu a les Rutes Vitinícoles de #Subirats #CapitaldelaVinya #Enoturisme #Penedès

Les Rutes Vitivinícoles de Subirats va ser una de les primeres accions realitzades arrel de la creació del Patronat de Turisme de Subirats l’any 2001. Aquestes rutes, perfectament senyalitzades sobre el terreny i també amb plafons divulgatius sobre les varietats del raïm, les feines del camp o la climatologia, són disponibles tot l’any per recórrer lliurement o de forma guiada. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu fent un dels recursos turístics més importants les Rutes Vitivinícoles de Subirats: 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, forns de calç, barraques de pedra seca, caves i cellers. La majoria de rutes comencen des de l’Estació Vitivinícola de Lavern, a l’estació de rodalies RENFE Lavern-Subirats, i es poden fer a peu, en bicicleta, en BTT, en Segway o a cavall. Contínuament s’ofereixen en aquest espai noves formes interessants per descobrir el Penedès i passejar tranquil·lament.

Nova placa #Subirats #CapitaldelaVinya amb realitat augmentada #AR #layar i codi #QR


X