BUSCADOR

Llopart acollirà la presentació concert del XVII Festival Música a les Vinyes

Llopart acollirà la presentació concert del XVII Festival Música a les Vinyes

A l’estiu, els dies 20 i 27 de juliol, teniu un cita amb la música al Festival Música a les vinyes de Subirats, un festival que, any rere any, ofereix concerts de gran qualitat artística amb alguns dels millors músics del panorama actual. En l’edició del 2019 l’Ajuntament de Subirats presentarà la programació del festival amb un concert i maridatge a Llopart.

El divendres 28 de juny, el celler Llopart acollirà la presentació concert del dissetè Festival Música a les Vinyes. Un acte que començarà a partir de les 19.30h amb una copa de benvinguda i la presentació del programa de concerts a Torre-ramona i les novetats de l’edició d’enguany, com l’exposició de la pintora de Subirats Cathrine Bergsrud. A les 20.30h es donarà pas al concert d’Esteve Molero que presenta a Llopart l’espectacle “Jo no sé res, sóc músic”, després de l’actuació, a les 21.30 la vetllada continuarà amb el tradicional maridatge Llopart acompanyat amb Préssec d’Ordal i coca de forner.

L’actuació musical a Llopart porta el nom d’Esteve Molero, un músic arrelat al Penedès que presenta un llibre-cd, publicat per ell mateix, on explicar la seva vida musical; com un trompetista de sardanes va acabar llicenciant-se en Composició i Arranjaments de Jazz pel Conservatori de Rotterdam. Tota aquesta trajectòria és la base del concert del dia 28 de juny, en què el trombó d’Esteve Molero sonarà acompanyat de la guitarra de Rai Castells.

Aquest any Llopart és el celler que acull la presentació i concert del Festival Música a les vinyes, l’acte tindrà lloc en un entorn inoblidable amb una privilegiada ubicació, situat a l’Heretat de Can Llopart de Subirats, finca documentada des del segle XIV. La marca Llopart està molt lligada a la tradició familiar i al paisatge de Subirats, el celler està situat en un punt elevat des del qual s’admiren unes vistes panoràmiques sobre la plana del Penedès, amb la serra de Montserrat i el Castell de Subirats al fons. Des del segle XVIII a Llopart cultiven exclusivament la vinya, una llarga tradició que avalen la seva qualitat, l’any 1887 etiqueten el seu primer vi escumós elaborat amb el mètode tradicional.

Aforament per la presentació concert 100 úniques places. Per a més informació i reserves podeu accedir al web www.turismesubirats.cat o bé trucar a l’Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 99 34 c/a. info@turismsubirats.cat.X