BUSCADOR

LLARS D’INFANTS MUNICIPALS

Les llars d’infants són centres pensats per donar resposta a les necessitats dels infants i les seves famílies dels 4 mesos fins els 3 anys, garantint el dret a rebre una educació de qualitat des del naixement, oferint les mateixes oportunitats a tothom.

Són centres públics, subvencionats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament de Subirats, a més de l’aportació de les famílies a través de la quota mensual.

A Subirats hi ha tres llars d’infants municipals:

Llar d’infants Els Pardals

Es troba ubicada dins el nou recinte de l’escola El Montcau, fet que ens permet compartir espais i vivències amb la resta de nens i nenes. La seva ubicació ens dona el plaer de gaudir d’unes vistes relaxants i privilegiades dels boscos i muntanyes d’Ordal.

Contacte: C/ Pi, 1 – Ordal – Tel. 93 817 91 32 (ext.4) 

Llar d’infants L’Esquirol

Situada  en un entorn privilegiat, envoltada de vinyes i presseguers que ens permet observar, experimentar i gaudir de la natura en tot el seu esplendor. Acull nens des dels 4 mesos fins als 3 anys.

Contacte: C/ Ponent, 28 – St. Pau d’Ordal – Tel. 93 899 33 93 

Llar d’infants Els Cargols

Té el privilegi de compartir recinte i experiències amb l’escola Subirats i un entorn d’allò més favorable ja que està envoltada de vinyes.

Contacte: C/ del Bosc, s/n – Lavern – Tel. 93 899 42 11 

 

 

X