BUSCADOR

Les motos clàssiques del Penedès es mariden a Subirats amb el Préssec d’Ordal

Les motos clàssiques del Penedès es mariden a Subirats amb el Préssec d’Ordal

Ambient de la trobada de motos clàssiques al Mercat del Préssec d'Ordal #Subirats #CapitaldelaVinya #Enoturisme #Penedès

El diumenge 4 d’agost, el Préssec d’Ordal no només s’ha maridat amb el cava de Subirats sinó també amb motocicletes clàssiques gràcies a la trobada realitzada per l’Associació d’Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès, i que va ser convocada a Subirats amb motiu del Mercat del Préssec d’Ordal. Els visitants han pogut admirar autèntiques peces de museu que en alguns casos, s’apropen als 80 anys d’antiguitat i segueixen circulant en magnífiques condicions. Més d’una trentena de vehicles de marques emblemàtiques com Bultaco, Montesa, Vespa, Ossa o Harley-Davidson han estat presents a la trobada. Després d’aparcar i exposar les motos al mateix Mercat del Préssec d’Ordal, els membres de l’associació han pogut gaudir del maridatge de cava i Préssec d’Ordal. Posteriorment han finalitzat la trobada fent una visita i tast de cava a Cava Guilera, com a celler representatiu del municipi de Subirats. A continuació teniu fotos de l’esdeveniment així com un vídeo per sentir com rugeixen les motos clàssiques al Mercat del Préssec d’Ordal.

Aquesta iniciativa respon a la vocació turística del Mercat del Préssec d’Ordal per atraure visitants a Subirats i el Penedès, així com la degustació del maridatge de cava i Préssec d’Ordal “Música a les Vinyes”, amb la qual són obsequiats tots els compradors del mercat i que es va introduir amb èxit els darrers anys. El Mercat del Préssec d’Ordal és una iniciativa que des del 2006 es pot gaudir tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost, de 9 a 14 hores, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats). És organitzada pel Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb el suport de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X