BUSCADOR

L’actuació de Rocío Faks Quartet & Gorka Benítez al primer concert del XI Festival de Música a les Vinyes fa gaudir a més de 300 espectadors

L’actuació de Rocío Faks Quartet & Gorka Benítez al primer concert del XI Festival de Música a les Vinyes fa gaudir a més de 300 espectadors

Ple al 1r Concert del XI Festival de Música a les Vinyes #Subirats #CapitaldelaVinya #Enoturisme #Penedès

El primer concert del Festival de Música a les Vinyes, celebrat dissabte passat, va fer gaudir els més de 300 espectadors que van assistir al recinte medieval de Torre-ramona (Subirats). Va ser un gran espectacle a càrrec del quartet liderat per Rocío Faks amb la seva extraordinària veu, al costat del virtuós pianista Marco Mezquida, el mestre del ritme Paco Perera al contrabaix, Salvador Toscano a les percussions i un convidat de luxe, Gorka Benítez, saxo i flauta, músic emotiu i a la vegada rítmic i melòdic. Grup de músics de diferents geografies i estètiques que, sense deixar de banda la seva pròpia identitat, van aconseguir crear i recrear melodies tradicionals del folklore de l’Amèrica del Sud. Diversitat d’harmonies i ritmes van traspassar les fronteres del jazz més actual per transportar els assistents a un món de sonoritats totalment nou. El maridatge de Cava i Préssec d’Ordal, un “Música a les Vinyes” amb trossets de préssecs d’Ordal servits directament dins la copa de cava i introduït a les darreres edicions del festival, va tornar a agradar molt i va significar un excel·lent final de la vetllada. A continuació teniu fotografies del concert i de la seva preparació.

Josemi Carmona & Ignasi Terraza Quartet - Únicos

En el segon concert del XI Festival de Música a les Vinyes, el dissabte 27 de juliol, “Únicos” amb Josemi Carmona & Ignasi Terraza Quartet per primer cop a Catalunya. Aquest grup de músics ens farà sentir que el flamenc i el jazz són dos estils de música d’orígens i arrels comunes que sempre es tracten amb respecte i admiració. La mateixa admiració i respecte que senten tant el Josemi Carmona amb el “duende” de la seva guitarra com l’Ignasi Terraza amb el “swing” del seu piano, acompanyats pel so elegant del contrabaixista Mario Rossy, del destacat bateria Marc Miralta i del ritme del cajón flamenc de José Manuel Fernández (El Tobalo). Aquesta fusió ens porta a un diàleg ple de creativitat i a un intercanvi cultural. Josemi Carmona (guitarrista i compositor), fill del guitarrista Pepe Habichuela i la bailaora Amparo Bengala va començar acompanyant al seu pare per tot el món amb l’espectacle “Flamenco Puro”. Va fundar el grup de flamenco pop la Barberia del sur. Incorporant-se més tard al conjunt Ketama. Actualment a part dels seus projectes , també forma part del grup del gran saxofonista i flautista Jorge Pardo. Acaba de fer una gira europea amb gran èxit al costat del contrabaixista de jazz Dave Holland i del seu pare Pepe Habichuela. Ignasi Terraza no necessita presentació, és ja un clàssic del Festival, gran pianista conegut per l’elegància i la força rítmica del seu swing. A continuació teniu un vídeo per veure la gran qualitat d’aquests artistes.

I després de cada actuació, hi haurà la tradicional degustació de caves de Subirats i repetirem la novetat amb èxit dels darrers anys de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.

Cartell XI Festival de Música a les Vinyes 2013

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

Díptic XI Festival de Música a les Vinyes 2013 by Turisme de Subirats

L’import de l’entrada és de 20 Euros per gaudir de l’espectacle “Únicos” JOSEMI CARMONA & IGNASI TERRAZA QUARTET. Cal destacar que els preus de les entrades són els mateixos de l’any passat.

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

La Taverna de VINSEUM (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Castell de Gelida

Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA)

Centre d’Informació del Castell de Penyafort

La Taverna de VINSEUM (Vilafranca del Penedès)

Celler Eudald Massana Noya (Subirats)

Hotel-Restaurant Sol i Vi (Subirats)

Museu d’Esperanto de Subirats

Oficina de Turisme de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X