BUSCADOR

La remuntada 2019

La remuntada 2019

El diumenge 16 de juny se celebrarà la 3a edició de La Remuntada, la marxa de resistència no competitiva que es desenvolupa al llarg del Camí del Riu.

Com cada any, la marxa consistirà en un recorregut de 30 quilòmetres que començarà a les 7 h a Can Mas de la Riera(Sant Sadurní d’Anoia) i acabarà a Sant Joan de Mediona, amb un desnivell acumulat positiu d’uns 460 m.

INSCRIPCIONS

Com a novetats principals, aquest any la inscripció a la marxa té un cost de 10 €, en els quals s’hi inclouen 0,5 € de despeses de gestió i 1 € de donatiu a l’hospital de Sant Joan de Déu per la lluita contra el càncer infantil; a més, el pagament d’aquest import caldrà fer-lo en el moment de la inscripció.

Les persones inscrites tindran dret a utilitzar l’autocar, a menjar pa amb botifarra a l’arribada, a banyar-se a la piscina de Sant Joan de Mediona i a rebre un obsequi de la marxa.

El nombre de participants està limitat a 250 persones, i la data límit per fer la inscripció és el dimarts 11 de juny.

ACCEDIU AL WEB D’INSCRIPCIONS FENT CLIC AQUÍ 

SERVEI D’AUTOCAR

Els participants tindran a la seva disposició un servei d’autocar gratuït que facilitarà l’accés al punt de sortida i el retorn a les poblacions per on transcorre la marxa. Els punts on s’aturarà seran les parades de busos de cada municipi, i els horaris previstos d’anada són els següents:

  • · 5:50 h: Sant Joan de Mediona
  • · 6:05 h: Sant Quintí de Mediona
  • · 6:15 h: Sant Pere de Riudebitlles
  • · 6:25 h: Torrelavit (La Pineda)

A banda, hi haurà un servei a la demanda de transport per als participants de Subirats, el qual sortirà des de la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal. Caldrà que ho demaneu a través del formulari de reserva de l’autocar i ens posarem en contacte amb vosaltres.

L’autocar també farà diversos viatges de tornada des de Sant Joan de Mediona a la resta de municipis del recorregut, els quals tenen prevista la sortida a les 11:30, 14, 16 i 18 h.

Per reservar-vos el servei d’autocar, heu de dirigir-vos al següent enllaç: https://forms.gle/q1qRo5VXjYEHybBx7

Podeu consultar i descarregar-vos la ruta fent clic aquí (Wikiloc) o aquí (Google Maps).
Les bases de la marxa estan disponibles fent clic aquí.
Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través del correu info@elcamidelriu.cat.

 

 X