BUSCADOR

Ja es poden sol·licitar els ajuts per a les activitats de restauració i centres d’estètica

Ja es poden sol·licitar els ajuts per a les activitats de restauració i centres d’estètica

Les subvencions s’adrecen a autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa que han estat obligats al tancament per les mesures de salut pública per a la contenció de la pandèmia de covid-10 a Catalunya. S’entenen com a activitats de restauració, els bars i restaurants i cafeteries, inclosos els que presten activitats dins d’un establiment col·lectiu com centres comercials o mercats municipals.

La quantia de la subvenció és d’un màxim de 1.500 euros per sol·licitant per a despeses realitzades de l’1 de gener al 31 de desembre de 2020.

El termini de presentació de les sol·licituds comença avui i serà de 15 dies hàbils o fins exhaurir la dotació pressupostària.

Podeu accedir al tràmit telemàtic a través de la web del CCAM, on trobareu un apartat de Preguntes Freqüents, així com un vídeo explicatiu.

Sol·licitar la subvenció

RESOLUCIÓ per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19

 

 

 

 X