BUSCADOR

El grup Mirabèl, protagonista del segon concert de les Nits a la fresca

El grup Mirabèl, protagonista del segon concert de les Nits a la fresca

El proper dissabte 14 de juliol, a les 22 hores, a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, tindrà lloc el segon concert de les Nits a la fresca de Subirats.

En aquesta ocasió en visita el grup Mirabèl, un grup de música tradicional occitana que no deixarà ningú indiferent.

Els artistes Pol Aumedes (veu i acordió), Ermengol Marcos (violí i veu) i en Joan Codina (pifre, pandereta i veu) oferiran al públic un concert on ningú podrà quedar-se quiet.

Us agrada el ball folk? Se us en van els peus quan sentiu un xotis, una masurca o una polca? Amb Mirabèl us hem preparat un ball folk amb tots aquells elements imprescindibles (balls de parella, balls col·lectius, rotllanes, fileres…); un ball folk que a la vegada serà un viatge instantani cap a una bona festa en un indret qualsevol d’Occitània.

Us proposem una ballada amb els ingredients propis que es couen actualment en aquest país, on la tradició de les borreies, els rondeus i els salts es barregen amb la moda dels cercles circassians, polques i masurques que circulen per tot el continent.

Des de les danses més populars i conegudes per tothom, fins al ball més característic d’una regió, Mirabèl es proposa fer suar de valent al bon ballador, i proporcionar una descoberta ben agradable i interessant a l’espectador que prefereix mirar-s’ho tranquil·lament des d’una cadira.

Us animem a participar! L’acte és lliure i gratuït.X