BUSCADOR

Gabriel Amargant Special Quartet omple de referents culturals el Festival Música a les vinyes a Subirats

Gabriel Amargant Special Quartet omple de referents culturals el Festival Música a les vinyes a Subirats

El passat dissabte la formació en exclusiva pel Festival Música a les vinyes Gabriel Amargant Special Quartet va oferir una nit màgica de  jazz a Torre-ramona. Un concert de gran qualitat musical, amb un quartet molt ben coordinat on cada un dels músics va poder lluir el seu art. A partir d’uns referents literaris i de les seves explicacions els quatre músics, Gabriel Amargant al saxo; Roger Mas al piano, Manel Fortià al contrabaix i Ramon Prats a la bateria varen anar desgranant tots els temes del concert, alguns dels quals s’han estrenat en el festival, com la cançó el ” Sant Gabriel” inspirat en un poema de Federico Garcia Lorca.

Abans del concert, l’artista Cathrine Bergsrud obria les portes del nou espai artístic de la seva casa taller, a l’espai d’exposició hi havia una mostra de la seva obra, amb quadres del seu mestre Odd Nerdrum i d’altres alumnes d’ell. I després del concert, el Palau Gralla obria les portes del pati per tal que els assistents poguessin visitar-lo.

Per acabar, davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, es va fer el tradicional maridatge “Música a les vinyes” amb degustacions de cava dels cellers de Subirats i Préssec d’Ordal, acompanyat amb coca de forner. El maridatge va ser possible gràcies als cellers col·laboradors; Albet i Noya, Llopart, Sumarroca, Can Bas Domini Vinícola, Covides, Cava Guilera, Caves Ventura Soler, Eudald Massana Noya, El Mas Ferrer Cava, Fèlix Massana Ràfols, Cellers Carol Vallès, Maspujadó, Coma Romà, Finca Sabaté i Coca, Rossell Mir,  Oliver Viticultors i Finca Font de Juí.

El proper cap de setmana, el dissabte 27 de juliol, Andrea Motis i Ignasi Terraza oferiran l’espectacle “Smile” amb les entrades exhaurides per aquesta actuació.

 X