BUSCADOR

El Festival EVA a Subirats

El Festival EVA a Subirats

La 15a edició del Festival EVA (En Veu Alta) al Penedès es durà a terme del 31 de maig al 9 de juny amb dues actuacions a Subirats, entre elles la cloenda del festival.

L’EVA 2019 escamparà la narrativa i la oralitat arreu del Penedès. Precisament el territori és un dels grans protagonistes d’un festival que suma enguany 18 municipis i més de 40 emplaçaments on tindran lloc fins a 55 espectacles.

Diumenge 2 de juny a les 19 h al Casal de Can Batista

Robert Long. El Mag del desert. Vida i obra de Milton Erickson

Milton Erickson està reconegut com la principal autoritat mundial en hipnoteràpia. Va ser una de les personalitats psicoterapèutiques més creadores, sagaces i enginyoses de tots els temps, “el més gran comunicador mundial”. Sostenia que tota comunicació és una forma d’hipnosi. La seva eina predilecta eren les anècdotes: relats o cròniques de genuïnes experiències i aventures vitals, contes tradicionals, faules, paràboles i al·legories.

Aquest espectacle de petit format introdueix el públic al món fantàstic d’Erickson fent servir algunes de les mateixes eines del mestre amb el fi de produir un efecte hipnòtic i vigoritzant.

 

Diumenge 9 de juny a les 19 h a la Font Clara de Lavern (espectacle de cloenda)

Carles Cano i Llorenç Giménez. Ara tu ara jo. Per no parar de riure. Segona part de dues

El Carles i en Llorenç són dos “fenòmenus” de la narració que tothom, una o altra vegada a la vida, hauria de poder veure i sentir. Ara tu ara jo és una partida a dues bandes que juguen sense trepitjar-se mai, sense fer-se trampes i amb un sentit de l’humor i un saber fer que desintoxica de qualsevol pes que poguéssim carregar al ventre. Imprescindibles.

 

 

 X