BUSCADOR

Festa del Medi Ambient

Festa del Medi Ambient

Donada la situació actual de pandèmia, però amb la voluntat de seguir mantenint l’essència de la festa, enguany s’han planificat diverses activitats, seguint totes les recomanacions i respectant les mesures sanitàries establertes.

Així doncs no es realitzarà cap “fira”, però si diverses activitats gratuïtes. Unes d’elles enfocades per als infants de les escoles de Subirats, i les altres més de caire general per a la població (tot i que requeriran d’inscripció prèvia per dur a terme el control corresponent).

Concretament, les activitats es centraran en 2 eixos o temàtiques molt diferents:

Residus:

En motiu del Let’s clean up Europe day, els dies 5 i 6 de maig es realitzaran xerrades sobre residus als infants de les escoles de la ZER Subirats. I els dies 7 i 8 de maig hi haurà diverses accions de neteja de l’entorn natural (organitzades per cadascun dels tres centres escolars del municipi, i també per l’Ateneu Ordalenc).

Flora:

El divendres 14 de maig, els alumnes de l’escola Subirats realitzaran una plantada a diversos punts del nucli de Lavern, amb el suport de diverses voluntàries del poble.

Al llarg del matí del diumenge 16 de maig, a Lavern es realitzarà la jornada “Bones herbes” a càrrec del col·lectiu Eixarcolant i consistent en 2 activitats: una ruta a peu per conèixer les herbes i els seus usos, i una xerrada-taller de cuina amb herbes.

Aquestes dues activitats de la jornada del diumenge estan obertes a la població en general i són gratuïtes, però requereixen d’inscripció prèvia (places limitades per complir amb els aforaments permesos):

Des de l’Ajuntament volem agrair el suport de totes aquelles entitats i persones que faran possible poder realitzar la Festa del Medi Ambient 2021.X