BUSCADOR

1a Festa de l’Esport de Subirats

1a Festa de l’Esport de Subirats

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Subirats està treballant en l’organització de la primera edició de la Festa de l’Esport de Subirats que se celebrarà el divendres 10 de febrer a les 19 hores al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

La Festa de l’Esport és un acte que té com objectiu reconèixer els esportistes, equips, entitats esportives, directius i entrenadors vinculats al municipi de Subirats que hagin tingut una actuació destacada durant la  temporada 2021-2022, l’any 2022 i trajectòries esportives.

L’acte pretén ser una trobada anual entre les persones del món de l’esport del nostre municipi.

Podran optar als premis les següents persones i/o entitats:

  • Esportistes i entitats esportives de Subirats
  • Altres persones o entitats que estiguin relacionades amb el món esportiu que siguin de Subirats o desenvolupin la seva activitat a Subirats

En totes les modalitats de premis, els candidats hauran de residir a Subirats o, sense residir-hi, hauran d’haver representat algun club esportiu o entitat registrada al municipi.

Es tindran en compte els mèrits corresponents a la temporada 2021-2022, o a l’any 2022 en funció de la temporalitat de l’esport realitzat.

Del 27 de desembre al 16 de gener s’obre el període de presentació de propostes de candidatures a través del formulari: https://forms.gle/gzZWD9LJhQS5kepF8

Passat aquest període es farà l’estudi de propostes i es convocarà als premiats a l’acte d’entrega de premis el dia 10 de febrer.

Per a qualsevol consulta podeu enviar un correu electrònic a l’adreça esportssubirats@gmail.com o trucar al 93 899 30 11 i preguntar pel Tècnic d’esports (dilluns, dimarts i dijous).

Consulta la normativa aquí.

 

 



X