BUSCADOR

Festa del Medi Ambient 2022

Festa del Medi Ambient 2022

El cap de setmana del 21 i 22 de maig la Plaça del Cafè del nucli de Lavern (a Subirats) acollirà la Festa del Medi Ambient.

Aquesta festa està organitzada des del servei de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Subirats, amb la col·laboració d’entitats i de les escoles del municipi, i està adreçada a tot tipus de públic. L’objectiu de la festa és la sensibilització i conscienciació ambiental, en totes les seves vessants: estalvi energètic i d’aigua, respecte pel medi natural, la minimització de residus, el foment del reciclatge i de la reutilització, la promoció de la tinença responsable i adopció d’animals domèstics,….

El dissabte 21 de maig al matí, es realitzarà una passejada etnobotànica per aprendre a reconèixer plantes de l’entorn a càrrec d’Eixarcolant, i acabarà amb un tastet de productes del Forn de Jorba fets amb plantes silvestres.
A la tarda, el Centre d’Estudis de Subirats organitza una xerrada sobre la forta pedregada del 1962.

Al llarg de tot el matí del diumenge 22 els visitants podran gaudir d’estands informatius, una gran varietat de tallers infantils i familiars, jocs de fusta de gran format, exposicions de treballs i venta de productes de les cooperatives escolars. També hi haurà la DIDALTRUCK, un servei d’assessorament tèxtil mòbil. A mig matí es realitzarà un taller de cuina d’aprofitament (a càrrec d’Arrels Voladores), i a migdia un tast-maridatge amb productes de Subirats (a càrrec de Caram Caram).

Per a algunes activitats les places són limitades, i es requereix d’inscripció prèvia. Consultar el cartell aquí.

Des de l’Ajuntament de Subirats s’anima a tothom a assistir a la Festa, i participar de tot el que podran trobar-hi!

 X