BUSCADOR

Exposició “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat”

Exposició “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat”

El Cos de Mossos d’Esquadra i el Consorci de Salut i Social de Catalunya fan arribar a Sant Pau d’Ordal l’exposició “Mou-te amb salut, Envolta’t de seguretat”. L’exposició és podrà visitar del 30 de gener al 2 de febrer al Centre Agrícola.

Amb aquesta exposició itinerant la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, i en concret la Regió Policial Metropolitana Sud, com ja s’ha fet en d’altres poblacions, dóna un pas endavant en la difusió i transmissió de consells de seguretat adreçats a la gent gran i també al seu entorn familiar.

L’objectiu és captar d’una manera més gràfica l’atenció dels usuaris i ensenyar de manera pràctica i propera com actuar i desenvolupar-se en el dia a dia per evitar ser víctima d’algun delicte o patir algun accident domèstic. Així mateix, també mostren hàbits saludables per gaudir del millor estat de salut possible.

Aquesta exposició itinerant, que estarà ubicada a diferents espais com Centres d’Atenció Primària o centres cívics  entre d’altres, recorrerà diferents poblacions de la nostra regió durant els tres propers mesos.

L’exposició ja ha visitat diversos municipis de les comarques de l’Alt Penedès, del Baix Llobregat i del Garraf.

El format de l’exposició permet que sigui consultada de forma lliure gràcies a un format àgil que facilita molt la seva comprensió.

Els continguts en matèria de seguretat  són de caràcter preventiu i giren entorn a la seguretat al domicili, al carrer, al comerç, al caixer i a l’oficina bancària.

Paral·lelament, els continguts en matèria de salut giren entorn de la mobilitat segura, la seguretat a la llar i telèfons d’interès davant situacions d’urgència.X