BUSCADOR

El Subirats Tasta’l arriba a la seva quinzena edició en plena forma

El Subirats Tasta’l arriba a la seva quinzena edició en plena forma

Subirats va viure, aquest passat diumenge, la 15a edició del Subirats Tasta’l en una jornada marcada pel sol , el bon ambient i una molt bona assistència de públic, consolidada en les darreres edicions.

Una quarantena d’expositors van participar en aquesta edició oferint al nombrós públic assistent degustacions dels seus millors vins i caves  així com propostes gastronòmiques  dels restauradors i elaboradors del municipi i degustacions del Gall del Penedès i de l’Ànec Mut.

Els productes de la terra, l’artesania i l’art de Subirats van acabar d’arrodonir una fira que es consolida any rere any i que dona el tret de sortida a les festes nadalenques.

Enguany el Subirats Tasta’l ha estat dedicat al jaciment ibèric del Puig del Cocodril, una temàtica que ha tingut molt bona acceptació, tant pel nombre de persones que van realitzar la visita guiada al jaciment, com pel nombre de visitants a l’exposició de les restes arqueològiques que es va dur a terme al Centre Agrícol de Sant Pau.

Totes les activitats complementàries han rebut molt bona resposta per part dels visitants. Els tastos guiats van penjar el cartell de complert, la zona infantil va estar plena durant les quatre hores de fira i el taller d’esperanto també va comptar amb un bon nombre de participants.

Una de les novetats, va ser l’estand del municipi convidat que aquest any corresponia a Les Cabanyes. El seu alcalde, va ser la persona encarregada d’inaugurar la Fira i durant tot el matí, en el seu estand es van poder fer degustacions dels seus productes més emblemàtics i conèixer la seva cultura i patrimoni.

La cercavila a càrrec dels gegants de Les Cabanyes i les colles de Subirats va ser tot un èxit i va posar la cirereta del pastís.

Des de l’Ajuntament volem agrair l’assistència de tothom que va visitar el Subirats Tasta’l i molt especialment donar les gràcies als veïns de Sant Pau d’Ordal, als expositors que van participar i als diferents col·laboradors que fan possible que cada any el Subirats Tasta’l sigui un èxit.

Galeria de fotos 15è Subirats Tasta’l

 X