BUSCADOR

“EL PENEDÈS. Terra de sensacions” a Subirats

“EL PENEDÈS. Terra de sensacions” a Subirats

Venda del llibre 'El PENEDÈS. Terra de sensacions' a l'Oficina de Turisme de Subirats #Enoturisme #Penedès #Subirats #CapitaldelaVinya

“El Penedès és petit, però és ple de sorpreses. És una regió polifacètica, tot i que es conegui sobretot pels vins i caves. Diuen que és al rovell de l’ou per la seva situació estratègica en el triangle d’or que uneix tres elements: el mar, el camp i la proximitat d’una gran ciutat com Barcelona. La fama del Penedès és d’abast mundial: els seus vins i caves reguen menjars de reis, de totes les famílies de la península Ibèrica i en tots els continents. Poc se sap, però, del territori, la seva cultura i la seva gent. El Penedès”. Aquesta és la presentació del llibre “El Penedès. Terra de sensacions“, el qual ja podeu adquirir a l’Oficina de Turisme de Subirats, tant a l’Estació Vitivinícola de Lavern com a la Caseta de Fusta de Sant Pau d’Ordal, pel mateix preu de la resta de punts de venda a 39 EUR. Terra de sensacions aglutina fotografies i relats sobre les seves històries i història, sobre personatges i persones, tradicions i receptes que conformen la seva identitat. Aquest llibre recorda la història, repassa l’actualitat i aborda també, òbviament, el vast món del vi i el cava.

El llibre està estructurat en 6 capítols i es pot trobar en dues versions, català/anglès i castellà/alemany

01. Senyors de la guerra, sarraïns i camperols, ens transporta a les històries fascinants succeïdes a la turbulenta edat mitjana, en temps de l’imperi de Carlemany.

02. Entre raïm, entre copes ens parla del món del vi element que ha modelat la identitat del Penedès i en segueixen marcant l‘actualitat.

03. Amb El Cava i el modernisme expliquem com va arribar la petita gran revolució de l’escumós català, que va canviar la vida local i els hàbits a tot el país.

04. El Penedès i el mar ens permet descubrir una costa singular.

05. Viure al Penedès: un ritme propi. La vida quotidiana, els castellers i altres artistes, festes i alegries, històries de la història.

06. Menjar, beure, gaudir. La importància de la gastronomia en la vida del Penedès, amb algunes de les millors receptes típiques i els seus productes.

El llibre també conté llistats de tots els cellers del Penedès i una petita guia d’allotjaments i restaurants així com algunes adreces d’interès.

Amb uns texts curts, amens i en un to proper i amb unes fotografies espectaculars es el regal perfecte per a clients, distribuïdors i un record ideal per els que ens visiten.

Detalls tècnics: 208 pàgines a tot color. 29 cm d’alçada x 25 cm d’amplada. Edició en tapa dura i sobrecobertes.

A l’Oficina de Turisme de Subirats podeu adquirir publicacions turístiques i tot tipus de records de Subirats i el Penedès com les Postals del Penedès i les Samarreta Solidària “El Penedès”.

Exposició "Colors del Penedès" a Sant Pau d'Ordal durant el cap de setmana #Subirats #CapitaldelaVinya #Enoturisme #Penedès

Ja tenim a la venda la nova samarreta de la Penedesfera!

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X