BUSCADOR

El concert de Josemi Carmona & Ignasi Terraza Quartet omple amb més de 400 espectadors el Festival de Música a les Vinyes de Subirats

El concert de Josemi Carmona & Ignasi Terraza Quartet omple amb més de 400 espectadors el Festival de Música a les Vinyes de Subirats

'Duende' al 2n Concert del XI Festival de Música a les Vinyes #Subirats #Capital delaVinya #Enoturisme #Penedès

El segon i darrer concert del Festival de Música a les Vinyes, celebrat dissabte passat, va omplir amb més de 400 espectadors el recinte medieval de Torre-ramona (Subirats). Amb motiu de l’onzena edició de l’esdeveniment, per primer cop a Catalunya es va poder assistir a l’actuació de l’espectacle “Únicos” amb Josemi Carmona & Ignasi Terraza Quartet. Es va poder sentir que el flamenc i el jazz són dos estils de música d’orígens i arrels comunes que sempre es tracten amb respecte i admiració. La mateixa admiració i respecte que van tenir tant Josemi Carmona amb el “duende” de la seva guitarra com Ignasi Terraza amb el “swing” del seu piano, acompanyats pel so elegant del contrabaixista Mario Rossy, del destacat bateria Marc Miralta i del ritme del cajón flamenc de José Manuel Fernández (El Tobalo). A més a més els espectadors van ser obsequiats amb la participació inicialment no prevista del cantaor Joaquin Gómez “El Duende” i el guitarrista “Ezequiel”, que es van sumar a la vetllada marcada per un diàleg de creativitat i intercanvi cultural ple de força rítmica de swing, gràcies a la gran qualitat dels artistes sobre l’escenari. Finalment el maridatge de Caves de Subirats i Préssec d’Ordal, un “Música a les Vinyes” amb trossets de préssecs d’Ordal servits directament dins la copa de cava i introduït a les darreres edicions del festival, va tornar a agradar molt i va significar una excel.lent cloenda del XI Festival de Música a les Vinyes. A continuació teniu fotografies del concert i de la seva preparació.

Amb el gran espectacle a càrrec de Rocío Faks Quartet & Gorka Benítez, la setmana anterior davant més de 300 espectadors, l’esdeveniment ha tornat a celebrar amb èxit una nova edició augmentat la rellevància del Festival. Aquest fet que es va constatar novament en conèixer la més diversa procedència dels espectadors, procedents per exemple d’altres països com Itàlia, Israel o Mèxic. Aquest fet posa de manifest l’aposta per un cartell de gran qualitat que situa l’esdeveniment com un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès i Catalunya, reforçat pel magnífic escenari del recinte medieval de Torre-ramona (Subirats). Per seguir en aquesta línia el concert va ser enregistrat pel realitzador penedesenc Pep Puig per tal de realitzar un vídeo promocional que inclourà altres activitats turístiques de Subirats que se celebren a l’estiu com el Mercat del Préssec d’Ordal. Aquestes accions van ser destacades en el parlament final del festival per l’Alcalde de Subirats Pere Pons, així com la Presidenta del Patronat de Turisme de Subirats Maite Catasús, que va recordar a l’inici el tràgic accident de tren a Santiago de Compostel·la amb un minut de silenci i dedicant el concert a les víctimes i les seves famílies. El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

XI Festival de Música a les Vinyes, 2n Concert (9)

La venda d’entrades s’ha realitzat a internet i amb la col.laboració dels següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

La Taverna de VINSEUM (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Castell de Gelida

Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA)

Centre d’Informació del Castell de Penyafort

La Taverna de VINSEUM (Vilafranca del Penedès)

Celler Eudald Massana Noya (Subirats)

Hotel-Restaurant Sol i Vi (Subirats)

Museu d’Esperanto de Subirats

Oficina de Turisme de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X