BUSCADOR

APP eBando

Què és eBando?

eBando és una aplicació mòbil que serveix perquè els veïns i veïnes de Subirats puguin comunicar a l’Ajuntament, d’una manera ràpida i senzilla, qualsevol incidència a la via pública: camins, carreteres, enllumenat, residus, mobiliari urbà, parcs…

Com funciona eBando?  

Per començar a utilitzar l’app només cal descarregar-la al telèfon mòbil i cercar el municipi de Subirats (buscant per nom o per codi postal 08739).

Podeu cercar l’app a la botiga d’aplicacions corresponent en funció de si es disposa d’un sistema Android o iOS o bé podeu descarregar-la escanejant aquest codi QR:

Un cop subscrits al canal, comunicar qualsevol incidència és molt fàcil. Només cal visualitzar el vídeo-tutorial o consultar un senzill manual aquí.

Si teniu dubtes també podeu enviar un correu electrònic a comunicacio@subirats.cat

Quin és l’objectiu? 

La posada en marxa d’aquesta aplicació té com a objectiu principal facilitar al màxim que la ciutadania pugi fer arribar aquestes incidències d’una forma fàcil i senzilla per tal de contribuir entre totes i tots a la millora dels espais públics del municipi.

A la vegada, l’aplicació permet a l’Ajuntament canalitzar la informació d’una manera molt més àgil i ràpida que simplifica la tasca interna optimitzant així tots els recursos de l’administració.

 

 

X