BUSCADOR

3a Cursa de la dona de Subirats

3a Cursa de la dona de Subirats

El proper diumenge 27 de març, per commemorar el dia internacional de les Dones, al municipi de Subirats realitzarem la 3ª edició de la cursa de les dones de Subirats, amb sortida i arribada des del centre recreatiu del barri de Can Rossell de Subirats

La cursa, que es podrà fer caminant, corrent o participant com a voluntària, té un recorregut d’aproximadament 6 Km per camins de Can Rosell. Tant la sortida com l’arribada serà al  barri de Can Rossell de Subirats.

Localització punt de sortida:  https://goo.gl/maps/PLNeR9ZFSAk8SFoG9

Recorregut a: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/3a-cursa-de-la-dona-de-subirats-94411980

Les participants tindran una samarreta de regal, i un avituallament saludable a l’arribada (aigua i peça de fruita).

La inscripció comporta un donatiu solidari de 2€ que anirà destinat a l’associació o entitat benèfica encara per determinar.

 

Inscripcions a:  https://www.weevens.com/inscripcions-esdeveniments-esportius/3a-edicio-de-la-cursa-de-la-dona/

Les inscripcions es tancaran  dijous 24 de març o quan s’assoleixin les 300 inscripcions. La talla de la samarreta  es podrà triar fins al 14 de març, totes les inscripcions posteriors quedaran subjectes a les talles disponibles.

La participació està oberta a totes les edats (les participants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyades de la mare o tutora legal o tindre signada una autorització per poder participar de forma individual).

No hi haurà ni classificacions ni control de temps i es recomana participar amb la samarreta de la cursa. Les participants trobaran un avituallament saludable a l’arribada.

 

HORARIS I ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

  • De 09.30 a 10.30h Recollida de samarretes
  • De 10.30 a 10.55h Sessió d’escalfament a càrrec de “socios del fitness” de l’Anna Cuscó.
  • 11h Sortida de la 3ª edició de la cursa/caminada de les dones de Subirats
  • 30h Sessió d’aeròbic i estiraments a càrrec de “socios del fitness”

 

Normativa de la Cursa
Autorització de menors
Recorregut
Perfil de la Cursa

 

Si voleu continuar la vostra estança gaudint d’algun dels nostres cellers, establiments de restauració o dels productes de proximitat, us facilitem el mapa de serveis del municipi: https://www.turismesubirats.cat/mapa-serveis-subirats/

Subirats es molt més que una destinació enoturística, també es l’indret ideal per a gaudir de la bona gastronomia, l’esport, la cultura i les tradicions locals, o encara millor… tot alhora!

Tota la informació de l’essència del Penedès a: https://www.turismesubirats.cat/

 X