BUSCADOR

Maridatge de paisatge, històries i productors de Subirats

Maridatge de paisatge, històries i productors de Subirats

L’Ajuntament de Subirats, conjuntament amb la col·laboració de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, aposta per la formació gratuïta amb l’objectiu de facilitar una millor formació i preparació laboral als agents turístics de la destinació.

Durant els dies de maig i juny, 23, 30, 6 i 13 respectivament, s’impartiran el curs de Maridatge de paisatge, històries i productors de Subirats, de 20 hores de durada. El 70% de les places està adreçat a aquelles persones que siguin treballadores en actiu, autònomes o en situació d’ERTO o ERO, i el 30% restant a persones desocupades, la formació és 100% subvencionada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i es realitzarà presencialment a la Sala Polivalent del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

Maridatge de paisatge, històries i productors de Subirats del 23 de maig al 13 de juny 2023, els dimarts de 9 a 14 h.

Subirats és unió, paisatge i gastronomia. És tradició i història. És qualitat, és préssec d’Ordal i vinya. Són petits obradors, són cellers, són artistes; és la seva gent. Quan els visitants ens pregunten: què és el més típic d’aquí? Amb aquest curs volem que els assistents no només puguin tenir una resposta sinó una vivència.

Alguns dels continguts que formen part del curs són:

· Com crear sinèrgies entre productors d’un mateix territori i crear un producte enogastronòmic atractiu.
· El Rock and roll dels obradors de Subirats.
· La imaginació, originalitat i motivació com a punt de partida per treure sortida a nous productes i convertir-se en prescriptors del territori.
· Un relat proper i sincer com a fil conductor per atraure i captar l’atenció dels visitants i valorar el producte.
· Combinarem contingut, amb experiències, testimonis de productors de Subirats i visitarem espais/obradors per captar l’essència del municipi.

L’activitat està adreçada a cellers, restaurants, obradors, botigues i bar de vins, allotjaments i agents turístics. Es pretén impartir una formació dinàmica amb sessions teòriques, tastos i sortides a obradors de Subirats, amb un equip docent expert en turisme enogastronòmic com el tàndem format per la Gemma Muray i la Clara Soler de Caram Caram. Les classes estaran enfocades a crear sinergies entre productors d’un mateix territori i crear producte enogastronòmic atractiu.

Per poder formar part d’aquest curs cal la preinscripció a través del següent FORMULARI que facilita l’Escola d’Enoturisme de Catalunya.