BUSCADOR

Correbocs 2.0.

Correbocs 2.0.

Correbocs 2.0. – La cursa de les muntanyes d’Ordal

Les muntanyes d’Ordal seran escenari, el proper 6 d’Abril, de la segona edició de la Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal, una de les 20 competicions que enguany formen part de la II Lliga de Curses de muntanya del Gran Penedès. La Correbocs 2.0 mantindrà els dos recorreguts de la primera edició, de 15 i 31 km, comptant només amb algunes petites variacions del traçat.

Es donarà la sortida a les 9h del matí des de la pista poliesportiva d’Ordal, iniciant el recorregut en forma de vuit que circula per les muntanyes que voregen el poble. La primera cursa (la de 15 km i amb un desnivell acumulat de 1.100 m) acabarà quan es torni a arribar a Ordal, mentre que els que facin el recorregut llarg (31 km i amb un desnivell acumulat de 2.600 m) continuaran la cursa fins a completar tota la forma de vuit del circuit.

correbocs1

 

L’organització de la Correbocs ha previst avituallaments líquids i sòlids situats aproximadament cada 5 km i serveis de guarda-robes i dutxes en el punt d’arribada. Com a novetats d’aquest any, anotar que es realitzarà una exposició fotogràfica de la primera edició de la cursa i que s’han augmentat considerablement els regals que es donaran i se sortejaran entre els corredors. A més de sortejar sopars en els restaurants de la comarca, entre els obsequis també s’hi inclouen 4 espatlles de pernil, dues pel primer corredor i la primera corredora de la cursa de 15 km que coronin el cim del Crestabocs, i les altres dues pels primers de la de 31 km que assoleixin el cim del Puig d’Agulles.

Per altra banda, des d’Ordal ens han manifestat que s’intentarà que en una gran part del recorregut hi hagi animació pels corredors, amb alguna que altra sorpresa que no sens ha volgut desvetllar. Tots els corredors, a l’arribada, tindran preparat pa amb tomàquet, botifarra i una cervesa ben fresca per recuperar forces.

Les inscripcions, que estan limitades a 350 corredors, es poden fer per Internet a la pàgina a http://www.correbocs.com. La cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal està organitzada per l’Ateneu Ordalenc, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Subirats i el Patronat de Turisme de Subirats.

Foto.7.Planes.Font.Maria.Rosa.Tres

 

Detalls de la cursa

El recorregut de la cursa travessa principalment el terme municipal de Subirats, però també passa per Olesa de Bonesvalls, Cervelló, Corbera de Llobregat i Gelida. El sender PR-C 156-3, anomenat “Ronda d’Ordal”, és un circuit circular que passa pels punts més alts del municipi de Subirats i que fa la volta al poble d’Ordal. En els darrers anys, dins el projecte de rehabilitació d’aquesta via efectuat per l’Ajuntament de Subirats, es va renovar la senyalització vertical de tots els camins i es van repassar les marques de pintura groga i blanca que identifica aquest tipus de senders PR (Petit Recorregut) que es diferencien del GR (Gran Recorregut) amb marques vermelles i blanques. Aquests camins són una bona manera de conèixer el territori de ben a prop amb les millors panoràmiques de la serralada d’Ordal i gaudir de la diversitat de paisatges de Subirats, capital de la vinya.

Recorregut

Circuit de la 1a Cursa de Muntanya Correbocs d'Ordal 7-4-13

 

Prepareu les cames i veniu a gaudir de l’esport a Subirats, Capital de la Vinya!

Etiquetes:
, , ,


X