BUSCADOR

Primer concert del XVI Festival de Música a les vinyes

Primer concert del XVI Festival de Música a les vinyes

En un entorn únic, com és el recinte emmurallat del Palau Gralla i envoltats de vinya, els dies 21 i 28 de juliol, teniu un cita amb la música amb propostes musicals difícils de veure a casa nostra.

El dissabte 21 de juliol a les 22.30 hores, a l’escenari de Torre-ramona, tindrà lloc el primer concert del XVI Festival de Música a les vinyes. Una proposta musical de gran qualitat artística amb els músics Albert Sanz; piano, Pau Figueres; guitarra i Arnau Figueres; percussió. Un concert pensat exclusivament pel festival amb un so mediterrani ple de llum i colors. L’espectacle que interpretaran es diu; A prop de la mitjanit (Round about midnight).

Com a culminació d’aquesta actuació, els assistents podran degustar Préssec d’Ordal acompanyat de cava elaborat a Subirats pels cellers; Eudald Massana Noya, Cava Guilera, Llopart, Fèlix Massana Ràfols, Albet i Noya, Rosell Mir, Finca Sabaté i Coca, Oliver Viticultors, Ventura Soler, Cava Bertha, El Mas Ferrer, Cellers Carol Vallès, Bodegues Sumarroca i Cava Maspujadó. Dos productes exquisits oferts en feliç maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, que contribuirà a perllongar el bon regust de boca que el concert deixarà a l’espectador.

Com a novetat d’enguany, dues hores abans de l’inici del concert podreu degustar a l’espai cultural del festival una tapeta elaborada per Vinyet, melmelades de raïm amb producte de proximitat i marinada amb un suggerent vi de Bodegues Sumarroca. L’espai cultural és la casa taller de la pintora Cathrine Bergsrud, on hi haurà exposades les obres dels artistes de Subirats; Mª Assumpció Raventós i la mateixa Cathrine.

Les entrades pels concerts a Torre-ramona es poden adquirir en els punts de venda habituals del festival i a través del web  www.enoturismepenedes.cat. El mateix dia del concert, serà possible la compra d’entrades a taquilla, dues hores abans de l’inici del concert i fins a exhaurí les localitats.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival de Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, els cellers de Subirats participants i la pintora Cathrine Bergsrud.

Les nits d’estiu a Subirats, no us deixaran indiferents, trobareu més detalls de les propostes musicals al web www.turismesubirats.cat o bé contactant al c/e: comunicacio@turismesubirats.cat o a través del telèfon 93 899 34 99.

 X