BUSCADOR

Concert d’havaneres al Castell de Subirats

Concert d’havaneres al Castell de Subirats

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Subirats organitza, per segon any consecutiu, un concert d’havaneres al Castell de Subirats.

Després de l’èxit del primer concert d’havaneres que es va dur a terme l’any passat amb motiu de la commemoració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, repetim l’experiència, en aquesta ocasió amb el grup Mar Endins.

El concert d’enguany és la tercera i última proposta musical del programa de Nits a la fresca de Subirats, i es durà a terme el proper divendres 20 de juliol a les 22 hores.

El grup d’havaneres Mar Endins té una àmplia i llarga trajectòria professional. Es va crear l’any 1979 i enguany celebra el seu 39è aniversari.

Fins ara ha enregistrat una vintena de CD’s, un DVD i ha actuat fins a cinc ocasions al Palau de la Música. Concerts arreu de Catalunya i també dins i fora de l’Estat espanyol.

Els components del grup Mar Endins són: Carles Prat (tenor i membre del Cor del Liceu de Barcelona), Miquel Marín (baríton i membre del Cor d’Opera de Sabadell), Àlvar Honrubia (baix i cantant de sarsuela i música sacra) i Francesc Salse (acordió, baríton i mestre del grup).

Com és típic en els concerts d’havaneres, a la mitja part l’Associació Amics del Castell servirà rom cremat gentilesa de Rom Pujol.

Us animem a participar! L’acte és lliure i gratuït.X