BUSCADOR

CICLE D’ACTIVITATS: Rius amb vida al Penedès

CICLE D’ACTIVITATS: Rius amb vida al Penedès

cartellRIUS

Des del varis Ajuntaments de la comarca s’ha organitzat un cicle d’activitats per a fomentar el coneixement de l’entorn fluvial. Concretament, en el cas dels municipis de St Quintí, St Pere, Torrelavit, St Sadurní i Subirats, s’emmarca dins del projecte comú El Camí Del Riu (www.elcamidelriu.cat) i un dels principals objectius és donar-lo a conèixer.

D’altra banda, destacar que aquest cicle d’activitats s’ha planificat de forma conjunta amb els Municipis de Vilafranca del Penedès i Santa Margarida i els Monjos, per tal de poder unir esforços, fer un cicle amb una visió global dels rius del Penedès i fer extensiva la informació a la major part de la població possible. Aquesta tardor es realitzaran dues activitats, i a la primavera dues més. 

La primera de les activitats està prevista pel pròxim diumenge 17 de novembre, i consisteix en una passejada per un tram de la ruta d’”El Camí del Riu”, anant des de Sant Sadurní d’Anoia fins a Sant Quintí de Mediona, on s’acabarà amb una paellada popular. D’altra banda, el dissabte 23 de novembre a la tarda, al Centre Agrícola de St Pau d’Ordal tindrà lloc una xerrada sobre els molins paperers, activitat directament lligada al riu.

Rius Amb Vida Al Penedes_bx Resol by Ajuntament SubiratsX