BUSCADOR

Cellers en servei a Subirats

Cellers en servei a Subirats

A continuació us detallem els cellers del municipi que ofereixen servei de venda online. Els nostres cellers et porten la teva comanda a casa.

Si ets un celler i et vols afegir o actualitzar les dades fes-nos-ho saber al correu comunicacio@subirats.cat

Ca l’Avi

Cava El Mas Ferrer, T.  636 977 365 ,  C/e. info@elmasferrer.com

Es pot fer comanda a través de la botiga online: compremacasa.cat/altpenedes/elmasferrer. També per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. La comanda s’envia per missatgeria. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta i per transferència bancaria. Mínim per comanda 40€. Zona d’entrega Catalunya.

Can Bas

Can Bas Domini Vinícola, T. 663 214 177, C/e. enoturisme@can-bas.com

Es pot fer comanda per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. Es pot consultar els productes a: pereventuragroup.com. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler amb cita prèvia. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta i per transferència bancaria. Zona d’entrega Catalunya, Espanya, Europa i Estats Units.

Can Batista

Oliver Viticultors, T. 639 424 100, C/e. gemma@oliverviticultors.com

Es pot fer comanda per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. Es pot consultar els productes a: oliverviticultors.com. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler amb cita prèvia. També servei a domicili propi. Es pot pagar per transferència bancària i per Bizum. Mínim de comanda una caixa de 6 ampolles. Zona d’entrega Catalunya i Espanya.

Can Cartró

Cellers Carol Vallès, T. 629 808 993, C/e. visites@cellerscarol.com

Es pot fer comanda a través de la botiga online: cellerscarol.com. També per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. La comanda s’envia per missatgeria. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta i per transferència bancaria. No hi ha import mínim de comanda. Zona d’entrega Catalunya.

Can Rossell

Enlaire Vins, T. 620 097 761, C/e. info@enlairevins.cat

Es pot fer comanda per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. Es pot consultar els productes a: enlairevins.cat. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler amb cita prèvia en horari de 8 a 20 hores. També servei a domicili propi. Es pot pagar per transferència bancaria i Bizum. Zona d’entrega Catalunya.

El Rebato

Bodegues Sumarroca, T. 93 475 01 25, C/e. selfoods@selfoods.es

Es pot fer comanda a través de la botiga online: clubsumarroca.com/shop. També per telèfon i correu electrònic. La comanda s’envia per missatgeria. Es pot pagar amb targeta i per transferència bancaria. Zona d’entrega Catalunya.

Els Casots – Can Panxa

Esteve i Gibert Viticultors, T. 600 34 31 25, C/e. albert@esteveigibert.com

Es pot fer comanda per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. Es pot consultar els productes a: esteveigibert.com. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler amb cita prèvia. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta i transferència bancària. Mínim de comanda una caixa de 6 ampolles. Zona d’entrega Catalunya.

Olivé Batllori, T. 658 133 618, C/e. info@olivebatllori.com

Es pot fer comanda a través de la botiga online: olivebatllori.com/botiga. També per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler amb cita prèvia. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta, per transferència bancària i Bizum. No hi ha mínim de comanda. Zona d’entrega Catalunya i Espanya.

Lavern

Cava Canals & Casanovas, T. 93 899 32 02, C/e. info@canalscasanovas.com

Es pot fer comanda a través de la botiga online: canalscasanovas.com. També per telèfon. La comanda s’envia per missatgeria. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta. Sense import mínim de comanda. Zona d’entrega Catalunya i Espanya. Ofertes especials per a clients registrats al web.

Cava Guilera, T. 93 899 30 85, C/e. info@cavaguilera.com

Es pot fer comanda a través de la botiga online: cavaguilera.com. També per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. Servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta, transferència bancària i per PayPal. Mínim de comanda una caixa de 6 ampolles combinades al gust. Zona d’entrega Catalunya i Espanya.

Sant Pau d’Ordal

Albet i Noya, T. 93 899 48 12, C/e. mhelbig@albetinoya.cat

Es pot fer comanda a través de la botiga online: albetinoya.cat/shop/. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler amb cita prèvia. Es pot pagar amb targeta. Sense import mínim, compra a partir d’1 ampolla. Zona d’entrega Catalunya i Espanya (península).

Celler Eudald Massana Noya T. 93 899 41 24, C/e.  bodega@massananoya.com  / celler@massananoya.com

Es pot fer comanda a través de la botiga online: botiga.massananoya.com/. També per telèfon, correu electrònic i WhatsApp: 689 55 08 14. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler en horari de dilluns a dijous de 8.30 a 14 hores i de 15.30 a 18 hores, divendres de 8.30 a 14 hores, i tant aviat puguem obrir els caps de setmana i festius l’horari és de 10.30 a 14.30 hores. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta, en efectiu, per transferència bancaria i Bizum. Sense import mínim, compra de més de 5 botelles enviament gratuït a tot Catalunya. Zona d’entrega Catalunya, Espanya, Europa i Estats Units.

Fèlix Massana Ràfols, agricultura ecològica T. 678 65 17 17, C/e. cristina@cavesfelixmassana.com

Es pot fer comanda a través de la botiga online: www.cavesfelixmassana.com, també per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. La comanda s’envia per missatgeria. Es pot pagar amb targeta. No hi ha mínim de comanda a la botiga online. Zona d’entrega Catalunya i Espanya.

Ordal

Caves i vins MasPujadó, T. 646 60 25 37, C/e. ignasi@maspujado.com

Es pot fer comanda per telèfon, correu electrònic i WhatsApp. Es pot consultar els productes a:  www.maspujado.com. La comanda s’envia per missatgeria o recollida en el celler en horari de 10 a 13 hores. També servei a domicili propi. Es pot pagar amb targeta, per transferència bancaria i per Bizum. Mínim per comanda 30€. Zona d’entrega Catalunya.

 

 

 

 

 X