BUSCADOR

Celebrada la 1a Passejada per la terra del Préssec d’Ordal

Celebrada la 1a Passejada per la terra del Préssec d’Ordal

Els participants de la Passejada per la Terra del Préssec d'Ordal gaudint de #Subirats #CapitaldelaVinya amb @vinimundus

El passat diumenge es va celebrar amb èxit la inauguració de la “Passejada per la terra del Préssec d’Ordal”. El diumenge 24 de març us tornem a convidar a contemplar l’esplendor dels camps de presseguers florits, el seu color rosa omple les terrasses dels costers d’Ordal i la seva olor ens transporta al redespertar de la vida, oferint-vos l’oportunitat de gaudir d’aquest paisatge primaveral. D’agradable realització i poca complexitat, en aquesta caminada que transcorre entre presseguers, vinya i bosc, es parla del conreu del presseguer a Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial. Tot això sense deixar de banda els marges i barraques de pedra seca, un molí d’oli iber i un antic hospital de l’Ordre dels Hospitalaris. Per tal de celebrar la inauguració d’aquesta activitat, que tindrà continuïtat al llarg de tot l’any i especialment durant la celebració del Mercat del Préssec d’Ordal, us convidem a la degustació d’una copa de cava al final de la caminada!

Lloc de trobada: Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats)
Hora: 10 h
Preu especial inauguració: 2 €/persona. Els infants no paguen.

Les activitats estan subjectes a un mínim de persones, per aquesta raó és molt important fer una reserva, la qual es pot efectuar fins el dimecres abans de l’activitat per correu electrònic (info@vinimundus.com) o per telèfon (618 367 259).

* Totes aquestes activitats es poden regalar amb un val de regal de viniexperiències de Vinimundus.

A continuació teniu fotografies de la 1a Passejada per la terra del Préssec d’Ordal.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X