BUSCADOR

Castell de Subirats i Vi per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni

Castell de Subirats i Vi per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni

Des del segle XV, els veïns de Subirats es queixaven de la tradició dels abusos dels seus senyors feudals, en aquell moment la família Gralla, que va acabar perdent els drets feudals del Castell i els veïns van poder ser lliures decidint per ells mateixos a la Casa del Comú, l’Ajuntament d’aquell moment.

Un any després dels 1100 anys del Castell, seguim descobrint-vos els secrets que amaguen les pedres dels murs. El proper dia 13 d’octubre és una bona ocasió per revelar-los tot maridant-ho amb una copa de cava. Aquesta activitat es durà a terme dins del marc de les Jornades Europees del Patrimoni.

Informació addicional
Data: Dissabte 13 de setembre.
Visites: A les 10:30 i a les 12 hores.
Preu: Gratuït. Places limitades. Cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Subirats.
Informació: c/e  info@turismesubirats.cat – Tel. 93 899 34 99.

Paral·lelament, el diumenge 14 d’octubre podreu endinsar-vos pels carrers del poble medieval de Torre-Ramona, vides del passat i del present de personatges rellevants, es troben en aquesta passejada per la història de l’església i del Palau Gralla, l’art de l’artista Cathrine Bergsrud, i la tradició del cava a la Confraria del Cava, on més enllà de les marques, el cava esdevé un art, una cultura i una manera de fer de molts anys. Paisatge amb vistes privilegiades, la història i la cultura del vi i del cava s’uneixen en aquesta visita. Aquesta ruta cultural es realitzada el 2n diumenge de cada mes.

Informació addicional
Data: Cada 2n diumenge de mes – Propera sortida: Diumenge 14 d’octubre
Visites: A les 11 hores.
Preu: 6 euros. Imprescindible fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Subirats.
Informació: c/e  info@turismesubirats.cat – Tel. 93 899 34 99.X