BUSCADOR

La vilafranquina Carla Elias guanya el Concurs d’idees per a la imatge gràfica dels “1.100 anys Castell de Subirats”

La vilafranquina Carla Elias guanya el Concurs d’idees per a la imatge gràfica dels “1.100 anys Castell de Subirats”

 

logoL’autora de la imatge gràfica dels “1.000 anys Castell de Subirats” és la vilafranquina Carla Elias, que ha resultat la guanyadora del Concurs d’idees convocat per l’Ajuntament de Subirats.

El Concurs d’idees es va obrir a tothom i va aconseguir la presentació d’una seixantena d’obres.

La Comissió dels “1.000 anys Castell de Subirats”, formada per representats d’entitats culturals i folklòriques de Subirats, va ser el jurat encarregat d’escollir el logotip que encapçalarà tots els actes emmarcats dins la commemoració d’aquesta fita.

Al Concurs s’hi van presentar també un nombre important de nens i nenes que van lliurar els seus dibuixos tal com s’establia a les bases del Concurs. Això va fer que el jurat decidís lliurar un premi entre tots ells com a categoria infantil. La guanyadora en aquesta categoria ha estat l’Alejandra E. Paz, de l’Escola Montagut de Vilafranca del Penedés.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Subirats, la Lluïsa Sueiro, va lliurar dimecres passat els premis a les dues guanyadores. Tal com establien les bases del Concurs, a la Carla se li ha fet entrega d’un premi en metàl·lic de 300€ i per l’Alejandra, la Comissió va determinar un premi consistent en un paquet turístic de ruta en bicicleta elèctrica vàlid per a la unitat familiar.

 



X