BUSCADOR

Can Canalla protagonista de les Nits a la fresca de Subirats

Can Canalla protagonista de les Nits a la fresca de Subirats

Un any més la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Subirats organitza el programa Nits a la fresca gràcies al suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Diputació de Barcelona. Enguany s’han previst dos concerts.

El primer concert de les Nits a la fresca de Subirats es durà a terme el proper dissabte 8 de juny a la pista poliesportiva d’Ordal.

Dins el programa d’actes de la Festa de presentació de l’Ordalada, a les 11 de la nit, actuarà el grup Can Canalla.

Can Canalla és un projecte vital, musical i creatiu, que neix de la mare de les nostres festes, la Rumba Catalana, per bifurcar les seves inquietuds i enllaçar-les amb altres estils no menys epicuris, com el reggae, el funk o el rock, donant lloc a una amalgama sonora diversa, divertida i reivindicativa.

A “Todo se lía”, el seu primer treball, la banda del Vallès dispara vuit temes carregats de futur, irradiant positivitat i fam de món, armats amb una secció de vents que despentina els prejudicis, capitanejats per la desimboltura i la consciència.

El segon concert de les Nits a la fresca serà el dissabte 13 de juliol al Castell de Subirats, a les 22 hores, on actuarà el grup d’havaneres Mar Endins.

 

 X