BUSCADOR

Caminada popular pel 47è Aplec del Pa i l’Empenta

Caminada popular pel 47è Aplec del Pa i l’Empenta

El dimarts 1 de maig, se celebra a Subirats el 47è Aplec del Pa i l’Empenta al Castell de Subirats i Santuari de la Mare de Déu de la Font Santa, i a l’Oficina de Turisme de Subirats hem organitzat una nova caminada popular fins al Castell de Subirats.

El punt de trobada i benvinguda serà a l’Estació Vitivinícola de Lavern (Estació RENFE Lavern – Subirats), a les 8.30 h, on hi haurà un refrigeri per a qui porti l’esmorzar.  A les 9 h, inici del traçat direcció al castell de Subirats, amb arribada abans de les 12 hores per la celebració eucarística.

El camí transcorre entre vinyes, bosc i arbres fruiters. Al llarg del recorregut poden contemplar marges i barraques de pedra seca, la masia de Can Maristany, Savall, el Miravinya La Bardera, la Torrota de Llopart i finalment el Castell de Subirats.

Es tracta d’una passejada de dificultat tècnica moderada i un desnivell de 250 metres, amb un recorregut de 8 quilòmetres i una durada aproximada de 2 hores i mitja a peu. L’anada es farà amb monitor i la tornada es realitzarà per lliure.

L’activitat és gratuïta i no caldrà inscripció prèvia. Cal tenir en compte portar gorra pel sol i també es recomana portar roba adequada per anar per l’entorn natural.

Per a més informació, cal trucar a l’Oficina de Turisme de Subirats, al telèfon: 93 899 34 99 o bé, enviar un correu a l’adreça: info@turismesubirats.cat.

Informació addicional:

Els actes religiosos al Castell de Subirats començaran a partir de les 12 h del matí amb la celebració eucarística a la plaça del Santuari, i benedicció dels panets i del Terme Parroquial, la missa serà cantada per la Coral Jove d’Ordal, i seguidament començarà la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat. A la tarda, després de la paella popular, hi haurà un espectacle d’animació infantil a l’era del castell i xocolatada per a tothom.

 

 

 

 

 

 

 X