BUSCADOR

Caminada de la Pedra Seca el proper dissabte 30 d’abril

Caminada de la Pedra Seca el proper dissabte 30 d’abril

El dissabte 30 d’abril l’Oficina de Turisme us proposa un itinerari guiat per viure Subirats a càrrec del Centre d’Estudis de Subirats, es tracta d’una caminada amb guia local per parlar de l’art de la pedra seca, coneixement i tècniques.

La caminada ofereix un recorregut guiat per un tram de la ruta 6 de la pedra seca de Subirats. El recorregut té una distància de quatre quilòmetres i és d’agradable realització i poca complexitat, està pensada per gaudir en família i amics. Durant la caminada descobrirem algunes barraques i fileres de marges, una obra de Land Art, així com altres construccions de pedra seca a Subirats, tot gaudint de la vegetació primaveral. Per a qui vulgui, en finalitzar la caminada hi haurà una degustació d’una copa de cava d’un celler del municipi.

El punt de trobada i inici de l’activitat és l’aparcament del nucli de Can Sala, situat a prop de El Pago a la N-340. Es pot arribar a Can Sala en cotxe i també a peu des del poble de Sant Pau d’Ordal agafant la ruta de la Pedra Seca i la Memòria direcció a Can Mata del Racó, temps aproximat caminant 30 minuts.

Informació addicional

  • Data sortida: Dissabte 30 d’abril
  • Hora: Inici de l’activitat a les 10 hores. (temps de durada 2 hores)
  • Lloc de trobada: Aparcament Can Sala (El Pago)
  • Preu de l’activitat: 5 euros (inclou guia local i degustació d’una copa de cava)
  • Recorregut: 4 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient, aigua i gorra).

Més informació

L’art de la Pedra Seca és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO des de l’any 2018. Un reconeixement que té molta importància a Subirats pel treball que es va fent des de fa anys per posar en valor aquest patrimoni.

Reserves

Per a reserves podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Subirats al correu electrònic info@turismesubirats.cat o trucant al telèfon 93 899 34 99.

 X