BUSCADOR

Participa en el calendari 2020!

Participa en el calendari 2020!

PROCÉS PARTICIPATIU PER L’ELABORACIÓ DEL CALENDARI 2020 DE SUBIRATS

La bellesa singular dels indrets del nostre municipi convida els apassionats i apassionades de la fotografia a participar amb les seves instantànies al calendari 2020 que editarà l’Ajuntament de Subirats.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Subirats publica cada any un calendari que es reparteix a totes les llars del municipi juntament amb la revista Tot Subirats.

Cada any la temàtica del calendari és diferent i enguany, s’ha apostat per fer un calendari amb fotografies cedides pels veïns i veïnes de Subirats.

Aquesta iniciativa us convida a presentar les vostres fotografies per participar en l’elaboració del calendari 2020 de Subirats i que es regula segons les bases següents:

 1. Tema. El paisatge de Subirats.
 2. Participants. La iniciativa és oberta a qualsevol persona afeccionada a la fotografia empadronada al municipi de Subirats.
 3. Obres. S’hi podran presentar fins a un màxim de tres fotografies per persona i de diferents estacions de l’any.
 4. Procediment. Les fotografies hauran de ser en color.
 5. Format. El format de les fotografies serà únicament digital (JPG o TIF) i hauran de tenir una bona resolució.
 6. Comissió de tria de fotografies. Un/a representant de l’Ajuntament, un/a representant del Consell Municipal de Turisme, un/a representant del CESUB, un/a representant del CEPVI.
 7. Data límit d’admissió i presentació. Les fotografies s’enviaran per correu electrònic a l’adreça comunicacio@subirats.cat, abans de les 20h del dia 30 de novembre del 2019. Caldrà fer constar el títol de la fotografia, el nom i cognoms de l’autor, l’adreça postal i un telèfon de contacte.
 8. Drets d’edició. L’Ajuntament de Subirats tindrà dret a publicar i reproduir les fotografies rebudes, sempre que sigui possible s’anomenarà l’autor. Les fotografies presentades podran ser publicades també a la pàgina web de l’Ajuntament (www.subirats.cat) o qualsevol de les seves xarxes socials. Cap dret de reproducció de les imatges podrà ser transferit a tercers sense el previ consentiment de l’autor. Qualsevol aspecte imprevist serà resolt per l’ajuntament.
 9. Drets d’imatge. Els participants es fan responsables dels drets d’imatge de les persones que puguin aparèixer en les seves fotografies i de les possibles reclamacions.
 10. Acceptació de les bases. La participació suposa l’acceptació d’aquestes bases.
 11. Informació bàsica sobre protecció de dades. Podeu consultar la informació detallada sobre protecció de dades aquí

 

 

 X