Divendres 21 de juny 2024
20.45h Presentació-Concert
Ubicació Batllori

Elisenda Julià – Rai Paz + Joan Mar Sauqué
LOVE WILL BE THE THEME SONG

The lindy hoppers band és swing, d’un costat l’arrel de New Orleans i el jazz clàssic de la mà de l’Oriol Romaní un dels millors clarinetistes amb aquest estil del nostre país. De l’altre la càlida veu de la Mireia Feliu amb una picada d’ullet de la gran Núria Feliu. Tot això gràcies al ritme i nexe d’unió musical que creen el contrabaix del David Mengual i la guitarra del David A. Garcia. Tot un passeig per la història del jazz per gaudir tant en una sala de ball com en un concert.
Tota una festa per començar l’estiu.

Elisenda Julià, veu
Rai Paz, guitarra
Joan Mar Sauqué, trompeta

Elisenda Julià & Rai Paz és un duet que s’ha consolidat durant gairebé una dècada actuant en diferents escenaris de Catalunya. Després d’aquest llarg recorregut ens presenten el seu primer treball discogràfic, Love Will Be the Theme Song (Fresh Sound). Un repertori cuinat a foc lent que es centra en el cançoner americà, amb composicions dels grans noms de Broadway o del Jazz, però que també inclou algunes pinzellades de bossa nova o de pop. L’exquisida col·laboració de Joan Mar Sauqué a la trompeta aporta versatilitat al projecte, oferint nous colors i textures.
Pura seducció per començar el Festival de Música a les vinyes.

Presentació
Abans de l’inici del concert,  passejada pel celler Batllori, copa de benvinguda i presentació́ del vint-i-unena edició del Festival Música a les vinyes.
Tot seguit, actuació́ d’Elisenda Julià, Rai Paz i Joan Mar Sauqué
En acabar, degustació d’una copa de cava Batllori i Préssec d’Ordal

Dissabte 20 de juliol 2024
22.30h Concert
Ubicació Torre-ramona

Carles Marigó
BREAKING BACH

Carles Marigó és un músic insòlit, improvisador i com
positor. Format com a pianista clàssic a l’ Esmuc de Barcelona i al conservatori Thaikovsky de Moscou. C.Marigó ens diu: “Imagina’t Bach en un viatge salvatge: transformat amb alquímia sonora, el fem coquetejar amb el flamenc i la música d’arrel. El ritme i les harmonies de Bach surten a la llum i ens acompanyen en una nova manera d’escoltar la seva música. Però tots sabem que Bach sempre triomfa, en qualsevol moment, en qualsevol gènere, ho posis on ho posis sempre és una festa. Això és BREAKING BACH.
Una caixa de sorpreses amb el “duende” del baixista Ismael Alcina, l’alegria de la percussió de David Domínguez i la força de la música d’arrel de Manu Sabaté.
Un concert inoblidable sota les estrelles.

Carles Marigó, piano
Ismael Alcina, baix
David Domínguez, percussió
Manu Sabaté, gralla, clarinet baix i tenora

Dissabte 27 de juliol 2024
22.30h Concert
Ubicació Torre-ramona

Xavi Torres
QUARENTENA SONGS

Premi enderrock 2024 al millor disc de jazz de l’any.
Xavi Torres és sens dubte un dels gran pianistes de l’escena europea, imaginatiu, melòdic i a l’hora rítmic. Ens presenta Quarentena Songs, un treball concebut en el transcurs del confinament pandèmic. Durant un mes Torres va escriure, com si fos un exercici, una peça per dia. L’objectiu d’aquell exercici era mantenir encesa la flama de l’energia i la creativitat. El resultat és una música vinculada a la realitat del moment i a les seves lluites que parla per si sola. Recull un seguit de temes que expressen diferents sentiments, un recorregut que va de la tristesa a l’esperança, de la nostàlgia a la gratitud. Tot això acompanyat pel contundent i melòdic contrabaix de Reiner Elizarde i la pulsació rítmica de l’Andreu Pitarch a la bateria. Més la col·laboració de Lluc Casares al saxo.
Veniu a veure-ho en directe, tot un luxe per una nit d’estiu!

Xavi Torres, piano
Reiner Elizarde, contrabaix
Andreu Pitarch, bateria
Lluc Casares, saxo