BUSCADOR

Blues i Jazz a la Font Clara de Lavern de la mà de Marc Ferrer Trio

Blues i Jazz a la Font Clara de Lavern de la mà de Marc Ferrer Trio

El primer concert de les Nits a la fresca de Subirats es durà a terme el proper 22 de juny a Lavern.

Un any més la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Subirats organitza el programa Nits a la fresca gràcies al suport del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Diputació de Barcelona. Enguany s’han previst tres concerts.

El primer concert es durà a terme el proper divendres 22 de juny a la Font Clara de Lavern, a les 22 hores, on actuarà en Marc Ferrer Trio.

Els artistes Pep Rius (contrabaix), Olivier Rocque (bateria) i en Marc Ferrer (piano) oferiran al públic assistent un concert amb composicions pròpies i clàssics del Blues i el Jazz.

La complicitat del trio ens farà gaudir d’una vetllada única en aquest espai natural cobert de plataners.

El segon concert serà el dissabte 14 de juliol a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, a les 22 hores, on actuarà el grup Mirabèl.

Els artistes Pol Aumedes (veu i acordió), Ermengol Marcos (violí i veu) i en Joan Codina (pifre, pandereta i veu) oferiran al públic assistent un concert de música tradicional occitana.

El tercer i últim concert de les Nits a la fresca serà el divendres 20 de juliol al Castell de Subirats, a les 22 hores, on actuarà el grup d’havaneres Mar Endins.X