BUSCADOR

Subirats participa a la festa “Benvinguts a Pagès”

Subirats participa a la festa “Benvinguts a Pagès”

Passejada entre vinyes i visita a l’obrador de melmelades de raïm Vinyet

El dissabte 1 d’octubre Subirats participa a Benvinguts a Pagès, la gran festa de la pagesia catalana que promou la cultura de la pagesia i els productes de la terra a través d’activitats diverses, al voltant de la gastronomia. Són dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per viure una gran experiència i per omplir el rebost comprant directament a pagesos i productors.

A Subirats us proposem una passejada guiada a la tardor per veure el paisatge de vinya a Subirats, la Capital de la Vinya! Durant la passejada descobrirem característiques de la cultura vitivinícola i visitarem la productora de melmelades de raïm Vinyet que ens ensenyarà el seu obrador i les seves vinyes de la finca de Ca l’Avi. La passejada ofereix un recorregut guiat per un tram de la ruta de l’Aigua. El recorregut circular té una distància de sis quilòmetres i és d’agradable realització i poca complexitat, està pensada per gaudir en família i amics. El punt de trobada de l’activitat és el poble de Can Cartró.

A banda, durant tot el cap de setmana de Benvinguts a Pagès, Bodegues Sumarroca i Llopart ofereixen visites guiades al celler. I després de gaudir de les visites i activitats, els visitants poden quedar-se a menjar en un dels restaurants del municipi que ofereixen el menú Benvinguts a Pagès amb ingredients de proximitat. Els restaurants adherits són: Celler d’Ordal, el Mirador de les Caves, l’hotel-restaurant Sol i Vi, Cal Xim i Cal Pere del Maset.

Informació addicional

  • Data activitat: Dissabte, 01 d’octubre.
  • Hora: Inici de l’activitat a les 10 hores. (durada 3 hores aproximadament
  • Lloc de trobada: Plaça de la Verge dels Pobres a Can Cartró
  • Preu de l’activitat: Gratuïta. Places limitades. Cal reserva prèvia.
  • Recorregut: 6 quilòmetres aproximadament, dificultat mitjana-baixa (recomanem portar calçat adient i aigua)

Benvinguts a pagès és una iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme amb el suport de la fundació Alícia que treballa i innova per millorar l’alimentació de les persones. Aquesta iniciativa promou el turisme rural i els productes de la terra a través d’experiències turístiques a tot el territori català.

Per a més informació i reserves podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Subirats al correu electrònic info@turismesubirats.cat