BUSCADOR

Ajuts econòmics al comerç, restauració i altres establiments

Ajuts econòmics al comerç, restauració i altres establiments

Avui s’han publicat les bases i convocatòria dels ajuts econòmics que l’Ajuntament de Subirats atorgarà al comerç, la restauració i altres establiments oberts al públic per tal d’afavorir l’activitat econòmica municipal i pal·liar l’impacte derivat de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Com a conseqüència de les mesures excepcionals adoptades pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, moltes activitats econòmiques s’han vist obligades a suspendre la seva activitat o a reduir-la dràsticament.

La manca d’ingressos o la minoració dels mateixos durant el període que duri aquesta situació excepcional pot donar lloc a la incapacitat financera d’autònoms i pymes per afrontar el pagament de tributs i la resta de despeses pròpies inherents a la seva activitat.

Amb la voluntat d’ajudar als sectors del comerç i la restauració, l’Ajuntament destinarà fins a 10.000€ amb la concessió d’aquests ajuts.

El termini per demanar l’ajut és del 23 d’octubre al 19 de novembre.

Podeu consultar les bases reguladores i el model de sol·licitud corresponent aquí.

 

 X